svartoli6
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
MICROSOFT2K
kodu ile ödeme adiminda 2000₺ ek indirim oluyor.
Adamlar 3 tane USB 4 koyuyor, ekran da oled ama thunderbolt da yok ekran kartı da yok, oled ekrandan tam istifade edilemiyor maalesef.Dahili gpu olmayı iyi işlemcisi olan laptoplara ne zaman oculink veya thunderbolt 4 koyulacak öyle olsa iyi işlemcili laptop alıp harici gpu ile laptoba başlayıp kullancağımda hala bir gelişme yok
kullanım amacına aykırı çünküDahili gpu olmayı iyi işlemcisi olan laptoplara ne zaman oculink veya thunderbolt 4 koyulacak öyle olsa iyi işlemcili laptop alıp harici gpu ile laptoba başlayıp kullancağımda hala bir gelişme yok
Asus kendi laptobu için egpu yapmıştı yanlış değilsem 4090 olması lazım 5090 da olabilir.İstese laptop için üretilirki mini pclere Çin'de oculink veya thunderbolt kesin koyuyorlar.Piyasa bu kadar allak bullakken bunu laptoplara koyacak olan marka liderliği alır.ram ve çip piyasası arşa çıktığı bu zamanda insanlara nefes aldıracak bir şey yaparlarAdamlar 3 tane USB 4 koyuyor, ekran da oled ama thunderbolt da yok ekran kartı da yok, oled ekrandan tam istifade edilemiyor maalesef.
Bence de iyi fikir. Geçen indirim varken 28 bine Tecno megabook s14 aldım. Sırf fan gürültüsü yüzünden iade ettim. Son anda oled ekran iyi, eğer harici gpu kullanabilir isem iade etmeyim bari dedim, thunderbolt yok. O fiyata iyiydi, iade etmemek için uğraştım ama olmadı.Asus kendi laptobu için egpu yapmıştı yanlış değilsem 4090 olması lazım 5090 da olabilir.İstese laptop için üretilirki mini pclere Çin'de oculink veya thunderbolt kesin koyuyorlar.Piyasa bu kadar allak bullakken bunu laptoplara koyacak olan marka liderliği alır.ram ve çip piyasası arşa çıktığı bu zamanda insanlara nefes aldıracak bir şey yaparlar