falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 796
kac tl bu?Özellikler hakkında yorum yapabilecek var mı?
kac tl bu?Özellikler hakkında yorum yapabilecek var mı?
7800x3d + 9070xt sistem geliyor o paralara rahatçaMax 90k ediyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı ile ram değiştirmem gerek ikisinin stok yok
daha 2 hafta önce 80k ya çıkarmıştı pc hocası mesela 32gb ram 7800x3d 9070xtFps test izledim demin 9070xt aklıma daha çok yattı geriye 9070xt akvaryum kasa sistem bakmak kaldı
daha 2 hafta önce 80k ya çıkarmıştı pc hocası mesela 32gb ram 7800x3d 9070xt
buradan da bakabilirsin filtreledim
![]()
EnUcuzSistem - En Ucuz Sistem ve Fiyat Karşılaştırma
Hazır sistemleri ve oyun bilgisayarlarını karşılaştırın. En uygun fiyatlı masaüstü bilgisayarları keşfedin.enucuzsistem.com
Linkten baktım şunu beğendim hocam, kalite ve performans açısından iyi olmasını istiyorum değiştirilmesi gereken ram ssd anakart vs ne olsun![]()
Negatron | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kanka 90 k bütçeyle kendin çok daha verimli 9070xt toplayabilirsin bende. Bide bu sistem incehesap gaming gecesinde vardı bu siatemi bende çok beğenmiştim sonra amd driver problemlerinden korktuğum için 5070li sistemi almaya karar verdim ama pişman oldum. Özelleştirme yapıcaksan eğer anakart olarak 850 seçmeye bak ramide cl30 gecikmeli patriot venom 16 yada 32 seçmeye bakLinkten baktım şunu beğendim hocam, kalite ve performans açısından iyi olmasını istiyorum değiştirilmesi gereken ram ssd anakart vs ne olsun
Dediğin özelleştirmeleri bakacam onun dışında pişmanım dedin ya hocam hangi açıdan dedin FPS test izledim 9070xt 5070 i her seferinde performans olarak geçiyor bilmediğim için sordum önerin hangisiKanka 90 k bütçeyle kendin çok daha verimli 9070xt toplayabilirsin bende. Bide bu sistem incehesap gaming gecesinde vardı bu siatemi bende çok beğenmiştim sonra amd driver problemlerinden korktuğum için 5070li sistemi almaya karar verdim ama pişman oldum. Özelleştirme yapıcaksan eğer anakart olarak 850 seçmeye bak ramide cl30 gecikmeli patriot venom 16 yada 32 seçmeye bak
sisteme pek iyi denemez kasa soğutucu kesin değişecekLinkten baktım şunu beğendim hocam, kalite ve performans açısından iyi olmasını istiyorum değiştirilmesi gereken ram ssd anakart vs ne olsun
Krndim 5070 li sistem aldım 9070xt seçmediğim için pişman oldum çünkü genelde cod warzone oynadığım için saf güç istiyo pişmanlığım buyduDediğin özelleştirmeleri bakacam onun dışında pişmanım dedin ya hocam hangi açıdan dedin FPS test izledim 9070xt 5070 i her seferinde performans olarak geçiyor bilmediğim için sordum önerin hangisi
Öğrendiğim iyi oldu bir kaç kişide 5070 önermiyordu Elden ring ARC raiders gibi oyunlar oynayacağım için ciddili ekran kartı istiyorumKrndim 5070 li sistem aldım 9070xt seçmediğim için pişman oldum çünkü genelde cod warzone oynadığım için saf güç istiyo pişmanlığım buydu
Ben buraya fotoğraf bırakayım dar boğaz yapmayacak performansı olarak birbirine uyumlu olacak özelleştirmeleri söylerseniz çok sevinirimsisteme pek iyi denemez kasa soğutucu kesin değişecek
kasayı ve soğutucuyu başka marka seçin göz zevkinize göre gamepower ve James Donkey olmasın rami de patriot seçin 700tl farklaÖğrendiğim iyi oldu bir kaç kişide 5070 önermiyordu Elden ring ARC raiders gibi oyunlar oynayacağım için ciddili ekran kartı istiyorum
Ben buraya fotoğraf bırakayım dar boğaz yapmayacak performansı olarak birbirine uyumlu olacak özelleştirmeleri söylerseniz çok sevinirim