Valorant Hesapları Hakkında

En kötü alığı yere görede değşir tabi ama itemsatışda mesela boyle bı durumda alıcı ıtemsatısa yazdıgı sıra satıcıya ulaşıyorlar işleri daha resmi sürece davalık duruma dusuyorlar tabi satıcının caldıgına daır kanıtlarıda gerekıyor
o blöftür diye düşünüyorum çünkü hesap alım satımı illegal bir durum hesap geri alındıktan sonra bir bardak soğuk su ile unutmaya çalışmak en iyisi

Merhaba arkadaşlar Valorant'da koleksiyonluk bir hesap almayı düşünüyorum ancak hesapların kolayca geri alınabildiğini öğrendim. Bunun olmaması için yapabileceğimiz bir şey var mı?
Koleksiyonluk hesaptan kastım champions skin setlerinin, oyuna sonradan gelmeyecek olan skinlerin olduğu bir hesaptan bahsediyorum.
düzgün satıcıya denk gelmen lazım bende alaz yelpazeli bit hesap vardı satmak istedim, paraya ihtiyacım vardı oyunuda oytnamıyodum. 800 tl ye falan sattım zamanının parasıyla.

Aradan ayla sonra bi arkadaş yazdı bak hesabı geri alabiliyosun falan bana sat ben daha falza para vercem bi ticketa bakar. Ben dedim yok, haram yiyemem, bizi bozar o işler diyerek reddettim.

Yine bir arkadaşımın hesabını satarken aracılık yaptıdyım, satışı ben sağladım yane, aylar sonra bana diyo hesabın ismi fala neydi diyor. Ben bakabilirdim ama böyle bi haysiyetsizlik yapmamak için yapmadım. Game Satıştan alış satış yapıyodum ben. 1000 2000 satışı olan düzgün satıcılardan ürün almaya bak, sorun yaşarsan da canlı desteği, müşteri hizmnetleri vs var

Başıma geldi çünkü çalıntı kredi kartı ile işlem yapılmış steam hesabı iteledi biri bana 15 k üzerine bol bol soğuk su içtim haklı olmama rağmen mağduriyetim giderilmedi yani :D

Arkadaşlar yani ilk maili alsak bile başka şekilde hesabı ilk açan kişi alabiliyor mu? O zaman bu koleksiyonların tekrar gelmiyor oluşu nasıl reel bir değer üretiyor? Yani sonuçta hesap satışı yasakmış, alırken alınan risk ortada. Bu koleksiyonları toplamak da pek mantıklı değil o zaman.

Arkadaşlar yani ilk maili alsak bile başka şekilde hesabı ilk açan kişi alabiliyor mu? O zaman bu koleksiyonların tekrar gelmiyor oluşu nasıl reel bir değer üretiyor? Yani sonuçta hesap satışı yasakmış, alırken alınan risk ortada. Bu koleksiyonları toplamak da pek mantıklı değil o zaman.
cs değil bu skinlerin koleksiyonluk değeri yok alınıp satılamadığı için

Hesabın bağlı olduğu mailde ilk oluşturuldugu tarıhte hesaba Hoşgeldiniz adlı mail olacak olması lazım(Eğerki ilk mailse Hesab) yoksa o mail hiç dokunmayın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav illa valorantsupporta yazarlar ama ilk mail zaten sendeyse hiç bişey yapamazlar
e maili silmişse benim gibi napacaz

elbette mantıklı değil hesap alım satımı zaten legal bir durum değil ayrıca valoda hiçbir değeri yok tamamen kişinin zevk için para harcamasından başka bir işe yaramıyor skinler bunun bilincinde olup harcamaya devam ediyorum. Bir beklentim olmadan.

cs değil bu skinlerin koleksiyonluk değeri yok alınıp satılamadığı için
Yine de tekrar gelmeyecek olanları elde etmek istiyor insan.
elbette mantıklı değil hesap alım satımı zaten legal bir durum değil ayrıca valoda hiçbir değeri yok tamamen kişinin zevk için para harcamasından başka bir işe yaramıyor skinler bunun bilincinde olup harcamaya devam ediyorum. Bir beklentim olmadan.
Kişisel zevk zaten. Hesap almayı da bu yüzden istiyorum ama aradığım gibi hesaplar epey pahalı. Bu kadar parayı riske etmek için adamın geri alıp almaması pamuk ipliğine bağlı olmamalı.
Sıkıntı. Güvenilmez malesef
İlk e-mail olsa bile geri alabildiklerini düşününce bu şekilde herhalde kimse güvenmez.

Geri