Leptop, monitör tozları hangi bezle temizlerim?

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
bu tarz ürünler var 200tl vermeye değmez diyemeyeceğim çünkü paranın değeri çok azaldı.

leptop klavye kısmı baya bi tozlandı ve monitör dahil, İnternet'den arama yaptım, herkes mikrofiber bez demiş bende dışardan birtane aldım ama bezi elime aldığım gibi çiziyor'muş gibi hisiyat veriyor.

temizlik konusunda bir bilgim yok, leptobun tozlarını alacağım diye çizilsin istemiyorum bu konuda tecrübesi olan varmı?

mikro fiber bezi biraz ıslatıp (sadece nemli kalacak kadar) öyle siliyorum laptopta monitörde oled monitörde bile aynısını yaptım hiç sorun yaşamadım

mikro fiber bezi biraz ıslatıp (sadece nemli kalacak kadar) öyle siliyorum laptopta monitörde oled monitörde bile aynısını yaptım hiç sorun yaşamadım
bu dışardan alınan bez mi?
benimkisi elime biraz sürtüğüm zaman çiziyor gibi hisiyat veriyor. nasıl bir bez kulanıyorsun?

bu dışardan alınan bez mi?
benimkisi elime biraz sürtüğüm zaman çiziyor gibi hisiyat veriyor. nasıl bir bez kulanıyorsun?
temudan bu tarz bir bez almıştım onu kullanıyorum

Bunu öneriyorum hocam.
bu aslında mantıklı aklıma hiç gelmemişti genel olarak nerde satılıyor bu bu bez işimi görür baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temudan bu tarz bir bez almıştım onu kullanıyorum
buna bakacağım 👍

bu aslında mantıklı aklıma hiç gelmemişti genel olarak nerde satılıyor bu bu bez işimi görür baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna bakacağım 👍
Tüm a101 lerde bulursunuz hocam

Geri