Yardım 400 tl hangı oyunu almalıyım

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
621
Bütçe
400
SELAMUN ALEYKÜM
Arkadaslar normalde ben pek oyun oynayan bırı deılım ve zaten oynadıgım oyunlarda bellı forza 5 ve valo bu ıkısını sadece oynuyorum.epıc gamesde 400 tl puanım bırıktı hangı oyunu onerırrısınız cıddı olayları savas vs. pek sevmem daha cok komık eglencelı olsa cok ıyı olur.yalnız oyun oynuyorum arkadasım vs. yok oyuzden tek kısılık lazım.

SELAMUN ALEYKÜM
Arkadaslar normalde ben pek oyun oynayan bırı deılım ve zaten oynadıgım oyunlarda bellı forza 5 ve valo bu ıkısını sadece oynuyorum.epıc gamesde 400 tl puanım bırıktı hangı oyunu onerırrısınız cıddı olayları savas vs. pek sevmem daha cok komık eglencelı olsa cok ıyı olur.yalnız oyun oynuyorum arkadasım vs. yok oyuzden tek kısılık lazım.
yalnız oyun oynuyorsanız gta trilogy alabilirsiniz biraz buglu ama sarıyor hem nostarji

yalnız oyun oynuyorsanız gta trilogy alabilirsiniz biraz buglu ama sarıyor hem nostarji
hocam gta 5 var onuda oynamak hıc zevk vermıyor daha cok boyle renklı atmosfere sahıp oynaması basıt oyunlar hosuma gıdıyor sanırım.alan wake 2,the last of us falan yukledım oyuna gırer gırmez sıkıldım asırı sıkıcı gelıyor.

Spider Man Remastered sarabilir. Miles Morales'de. FBI timi gibi bir timde görev yaparım dersen Ready Or Not hoşuna gidecektir. Bu saydığım oyunların bi gameplay'ini izle bence.

Spider Man Remastered sarabilir. Miles Morales'de. FBI timi gibi bir timde görev yaparım dersen Ready Or Not hoşuna gidecektir. Bu saydığım oyunların bi gameplay'ini izle bence.
hocam o tarz deılde hugolanın oynadıgı tarz oyunlar hosuma gıdıyor ama ıngılızce onlarda ve benımde ıngılızce ıle gram alakam olmadıgı ıcın yuklemıyorum.

Totally Accurate Battle Simulator (10,88) + Maneater (6,90) + FlatOut 2 (3,40) + Killing Floor 2 (4,90) veya Back 4 Blood (24,90) + Outlast 2 (12,25) + Ghostrunner (135,99) + Sifu (72,25) + Riders Republic (99,90)

SELAMUN ALEYKÜM
beamng (350) alınır o paraya ya da snowrunner (220)

beamng alınır o paraya
HOCAAAAM ıyıkı hatırlattınız bı ara merak ettmıstım bak tam unutmusum sız yazdınız aklıma geldı saolasın onu alcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Totally Accurate Battle Simulator (10,88) + Maneater (6,90) + FlatOut 2 (3,40) + Killing Floor 2 (4,90) veya Back 4 Blood (24,90) + Outlast 2 (12,25) + Ghostrunner (135,99) + Sifu (72,25) + Riders Republic (99,90)
hocam onerı ıcın cok tesekkur ederım ama beamng alacam. :)

HOCAAAAM ıyıkı hatırlattınız bı ara merak ettmıstım bak tam unutmusum sız yazdınız aklıma geldı saolasın onu alcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam onerı ıcın cok tesekkur ederım ama beamng alacam. :)
ne demek beamng oynamadan olmaz :D

İsteğine uygun oyun bulmak çok zor üstüne epic games olunca dahada zorlaşıyor :D

Unravel
Need For Speed Heat
Need For Speed Unbound
Saints Row serisine bakabilirsin
Townscapper

İsteğine uygun oyun bulmak çok zor üstüne epic games olunca dahada zorlaşıyor :D

Unravel
Need For Speed Heat
Need For Speed Unbound
Saints Row serisine bakabilirsin
Townscapper
saolasın cevaplar ıcın beamng aldım gıttı.

Geri