Yurtdışı seyahatlerinde kullanmalık kamera önerisi

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
554
Yurtdışı seyahati çok fazla yapıyorum ve elimde iyi bir telefon yok. Gereksiz buluyorum çalışıyor hâlâ elimdeki telefon. Bu yüzden daha üst model bir şey düşünmüyorum ama seyahatlerimde güzel fotoğraf ve videolar çekmek istiyorum. Paylaşım veya YouTube için vs değil anı hatıra birkaç adet te Instagram da paylaşım. Sizce nasıl bir şey almak iyi olur. Go pro gibi küçük kameralar daha çok mantıklı geliyor çünkü büyük bir kamerayı elde taşımak istemezdim. Önerilere açığım. Bütçem de max 20-25k

Go pro yerine telefonun veya o bütçeyle yeni bir telefon almak daha mantıklı. Kilise, kanyon gezince nimetlerinden yararlanmış olmuyorsun çünkü. Ama aktivite yapacağım, sabitleyeceğim vb. diyorsan go pro tarzı şeylere bakabilirsin. Orada da son nesillerde go pro iyi değil. İndirim fırsatına göre Osmo veya insta360 tercih edebilirsin.

Yeni ortalama bir telefondan daha da hoş bir görüntü istiyorum dersen küçük body'li bir mirrorles makina tavsiye ederim. Sony olabilir bütçene göre. Mobiliteleri zorluyor çünkü sahip olunca. Ona da ek olarak geniş açı bir lens.

DJI Osmo Pocket serisi olabilir. Insta360 X5 de olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Insta

Geri