R5 5600’ün CS’de 80 derece çalışması normal mi?

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,041
R5 5600 rx 6600xt li masaüstü bilgisayarım cs oynarken 80 dereceleri görüyor, ekran kartım 65 derecede çalışıyor bu normal mi? Mx6 ile termal macun değişimi yaptım fakat yine aynı. Stok fan kullanıyorum ve kasamda 1 adet egzoz 1 adet ön tarafında fan bulunmakta bundan dolayı mı ısınıyor?

Ekler

• d6c2dc63-79b7-4542-a2ea-65a3bba97655.webp
    d6c2dc63-79b7-4542-a2ea-65a3bba97655.webp
    1.8 MB · Hit: 25
stok fanla normal

Sorun yaratır mı böyle kullansam. Kasaya ekstra fan eklesem sorun çözülür mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman kasaya fan eklemeliyim.
80 85 derece işlemci için sorun olmaz 1k bütçeniz var mı? soğutucuyu değiştirince çözülür sıkıntın

Sorun yaratır mı böyle kullansam. Kasaya ekstra fan eklesem sorun çözülür mü?

O zaman kasaya fan eklemeliyim.
işlemci fanını x123 gibi fp kule soğutmalarla değiştirmen gerek hocam kasaya fan atmakla düzelecek iş degil bir kaç derece oynar

80 85 derece işlemci için sorun olmaz 1k bütçeniz var mı? soğutucuyu değiştirince çözülür sıkıntın
Bütçede sıkıntı yok en düşük bütçede cpu fanı alıp çözeceğim işi bir öneriniz var mı? Mümkünse 1k altına çözebilecek şekilde

o zaman bunu al geç diğer seçeneklerini de atıyorum bütçene göre değerlendir gaming genden alırsan kargo ücreti de çıkıyor bilgin olsun

beta plus teknoloji satıcısı gaming gen aynı site

İşlemci soğutucusuna ek olarak kasa fanı da almanızı öneririm.

Kasanın marka modeli ne peki ? Yani bir tık fazla gibi ama kasanın önünde 1 fan var diyorsun. Muhtemelen kasanın bu durumundan dolayıdır. Önü de camsa normal.

Kasanın marka modeli ne peki ? Yani bir tık fazla gibi ama kasanın önünde 1 fan var diyorsun. Muhtemelen kasanın bu durumundan dolayıdır. Önü de camsa normal.
Msı kasa tek fanlı bir model tam modeli bilmiyorum.

Isınan işlemci, benimki de öyleydi sıvı soğutucu ve undervolt ile 50 yi geçmiyor

Geri