20.000 TL'ye Direksiyon Seti Alma Düşüncem Var Ne Önerirsiniz?

Olsun be hocam :D G29 bu kadar önerilmese siz ne yapacaksınız. Sizi görmekten mutluluk duyuyorum açıkçası :D :D
O zaman da PC'de Dualsense ve Xbox 9. nesil gamepad önerenlere savaş açıyorum hocam. Bizde mesai bitmez :D

Hocam önerim burada işte. Gaming.gen.tr Ocak'ın 3. haftası PXN'in tüm Direct Drive modellerini getiriyor. Oradaki modellerden VD6 olanı kullanıyorum çok memnunum.

Buradan ön sipariş ile debriyaj dahil 26k'ya almıştım.
Görmemiştim kusura bakmayın 🙏
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman da PC'de Dualsense ve Xbox 9. nesil gamepad önerenlere savaş açıyorum hocam. Bizde mesai bitmez :D
Ayriyeten rahatsız pek etmek de istemiyorum ama 2 pedal ve 3 pedal versiyonları var 3 ürün 2 pedal ben vites ile kullanmak istiyorum sadece 3 pedallı versiyonu mu takip etmem gerekiyor?

Görmemiştim kusura bakmayın 🙏

Ayriyeten rahatsız pek etmek de istemiyorum ama 2 pedal ve 3 pedal versiyonları var 3 ürün 2 pedal ben vites ile kullanmak istiyorum sadece 3 pedallı versiyonu mu takip etmem gerekiyor?
2 pedallı yani metal pedallı olan modellere debriyaj pedalı ek olarak satılacak. Şuan 3k civarı fiyatı.
Vites olarak da bunu alabilirsiniz.

direksiyon setleri üzerinde fazla durmuyorum ama g29 da o kadar kotu olmadıgını biliyorum cevremde cokca kullanan var he iç sistemi nedeniyle biraz sesli calıstıgını biliyorum birde galiba tusları sorun cıkartıyordu
Biraz mı sesli

Hani kendimi zorlarsam belki 20 bin tl verebilirim önerilerinizi bekliyorum direksiyon oyuncak gibi olmasın istiyorum boyut olarak biraz gerçek bi araba direksiyonuna yakın bi boyutu olsun isterim al eğlenceli alma diye de tavisyelere açığım çok aşırı kaliteli olsun da demiyorum en fiyatına göre performansı iyi ürünü almak istiyorum 2. elden 5 bin tl lik bir ürün de tavsiye etseniz eğer işimi görecek keyif verecekse onu da düşünürüm dmeek istediğim bu
ikinci elden moza r3 al

Bu PXN direct drive setlerden sonra düşük bütçeli dişli sisteme sahip bir şeyler yapsa iyi olur. İnsanlar direksiyon görünümlü Rampage V900-S ve V902 gamepadlerini almamalı. :kizginpeepo:

Bu PXN direct drive setlerden sonra düşük bütçeli dişli sisteme sahip bir şeyler yapsa iyi olur. İnsanlar direksiyon görünümlü Rampage V900-S ve V902 gamepadlerini almamalı. :kizginpeepo:
Var zaten hocam. Ama Rampage ayarında onlar. Aynı fabrikadan çıkıyor. Direct Drive setleri ise Moza ile aynı üretim kalitesiyle çıkıyor. Lite Star Game diye bir fabrika fason üretiyor bunlara.

Hocam önerim burada işte. Gaming.gen.tr Ocak'ın 3. haftası PXN'in tüm Direct Drive modellerini getiriyor. Oradaki modellerden VD6 olanı kullanıyorum çok memnunum.

Buradan ön sipariş ile debriyaj dahil 26k'ya almıştım.
Ps5 ile uyumluluğu var mı hocam bunun

Ps5 ile uyumluluğu var mı hocam bunun
Hocam resmi uyumluluğu yok. Sadece V10 Pro ve Ultra modeli çalışıyor ama G29'u emüle ediyormuş yani dişli bir set gibi tepki veriyor. Ayrıca Ps4 oyunlarında çalışıyormuş. Konsolda G29 ve Thrustmaster dışında maalesef pek alternatif yok.

Var zaten hocam. Ama Rampage ayarında onlar. Aynı fabrikadan çıkıyor. Direct Drive setleri ise Moza ile aynı üretim kalitesiyle çıkıyor. Lite Star Game diye bir fabrika fason üretiyor bunlara.

Dediğin gibi bunların Rampage'den bir farkı yok. Benim istediğim en azından DFGT ayarında bir şey yapmaları.

Hocam resmi uyumluluğu yok. Sadece V10 Pro ve Ultra modeli çalışıyor ama G29'u emüle ediyormuş yani dişli bir set gibi tepki veriyor. Ayrıca Ps4 oyunlarında çalışıyormuş. Konsolda G29 ve Thrustmaster dışında maalesef pek alternatif yok.
Hem pc hem ps sahibiyim almışken ikisinide uyumlu olsun istiyorum ama uyumlu olmuyor gönlüm monzadan yana ama ondada uyumluluk yok maalesef

Dediğin gibi bunların Rampage'den bir farkı yok. Benim istediğim en azından DFGT ayarında bir şey yapmaları.
Hocam o da var zaten 😅 ama dişli işte ne kadar sağlıklı olabiliyor ki.

Hem pc hem ps sahibiyim almışken ikisinide uyumlu olsun istiyorum ama uyumlu olmuyor gönlüm monzadan yana ama ondada uyumluluk yok maalesef
Moza'da PlayStation'ın hiçbir sürümüne destek yok. Sadece Xbox için bir versiyonu var o da TR de satılmıyor. Konsolda Gran Turismo dışında direksiyonla oynanacak bir şey de yok. Ortak olan oyunları da PC de oynamak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri