Sistemime işlemci önerisi

Bilmiyorum artık aklıma gelen tek işlemci şuan 4 çekirdek nasıl olsa onun dışında fortnite hiç oynanmıyordu fps droptan 2 yıl önce. CS de sistem gecikmesi çok nadir 10ms lerden 60-100 arası oluyor
dediğin olayların hiçbiri bende olmuyor valla her şeyi ultrada oynuyorum genelde senin ayarlarda bir sorun olabilir mi

dediğin olayların hiçbiri bende olmuyor valla her şeyi ultrada oynuyorum genelde senin ayarlarda bir sorun olabilir mi
herşeyi en düşüğe çeksem darboğaz tavan yapıyor ultraya alsamda fps düşüyor

herşeyi en düşüğe çeksem darboğaz tavan yapıyor ultraya alsamda fps düşüyor
her şeyi en düşüğe çekmek zaten iyi bir şey değil dediğin gibi darboğaz yapar ben pubg yi en yükseğe yakın oynuyordum fortnite falan en yüksek direk spidermanin 3 oyununuda oynadım neredeyse ultra ayarlarda dlss te var tabi rdr2 gow bunları hep yüksekte sıkıntısız oynadım

her şeyi en düşüğe çekmek zaten iyi bir şey değil dediğin gibi darboğaz yapar ben pubg yi en yükseğe yakın oynuyordum fortnite falan en yüksek direk spidermanin 3 oyununuda oynadım neredeyse ultra ayarlarda dlss te var tabi rdr2 gow bunları hep yüksekte sıkıntısız oynadım
Bende zaten sıkıntı yok sistem sadece Pubg ve Fortnite da rezaletti onun dışı God of war resident evil 3 4 village 7 sıkıntısız oynatıyor böyle oluncada direkt aklıma işlemci geliyor

Bende zaten sıkıntı yok sistem sadece Pubg ve Fortnite da rezaletti onun dışı God of war resident evil 3 4 village 7 sıkıntısız oynatıyor böyle oluncada direkt aklıma işlemci geliyor
valla dediğim gibi ben pubg yi yüksek ayarda fortnite epic ayardı galiba en üstü neyse onda sıkıntısız oynuyordum

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Yükselteceğin işlemci 10K buluyorsa Intel ile uğraşmayıp direkt AM4 geçebilirsin.

Hatta işlemciyi ikinci el alırsan daha uyguna da denk gelebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Multide tamamen düşük iyi olmadığı gibi en yüksek de iyi değil. GPU kullanımı %100 civarındayken gecikme artıyor, aslında ayar düşürmenin olayı gecikmeyi azaltmak yani GPU kullanımını düşürmek.

Yükselteceğin işlemci 10K buluyorsa Intel ile uğraşmayıp direkt AM4 geçebilirsin.

Hatta işlemciyi ikinci el alırsan daha uyguna da denk gelebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Multide tamamen düşük iyi olmadığı gibi en yüksek de iyi değil. GPU kullanımı %100 civarındayken gecikme artıyor, aslında ayar düşürmenin olayı gecikmeyi azaltmak yani GPU kullanımını düşürmek.
Sistemde cpu frame stall oluyor mesela bazen 0 fps te kitleniyorum işlemciden 1 tane bile frame bile GPU’ya göndermiyor işlemci zorlandıgından frame üretemiyor 0 a çakılıyorum zaten ekran kartımda sorun olsaydı mhz ler 200 e filan düşerdi dropta w değeride düşerdi gpu cpu dan veri bekliyor cpu gönderemiyor ara sıra kullanımlar düzeliyor 95 e 40 filan oluyor fakat drop yediğimde gpu 80 70 60 seviyelerine düşebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,408
Üyeler
187,505
Son üye
muhammed emin koyuncu
Geri