a36 yı ben de takip ediyorum, epeydir 17.500. a26 ya göre fazla iyi, A56 nın çok da gerisinde değil. A serisinde alınabilecek en iyi F\P bnce. Daha önce samsung A serisi kullanmadım ama kalite hakkıdna pek bilgim yok. umaırm iyidir. İşin özü paran varsa al kral güzel telefon kağıt üstünde. Tabi kullanım amacına da bağlı.a26 5G alacaktım fiyatı artmış bu nedenle a36 almayı dusunuyorum sızce bu fıyata daha iyi secenek varmı ?
dün 13.750 olan a26 bugun 14.500e çıkmış bu nedenle 3k fark vererek bari a36 alayım dedima36 yı ben de takip ediyorum, epeydir 17.500. a26 ya göre fazla iyi, A56 nın çok da gerisinde değil. A serisinde alınabilecek en iyi F\P bnce. Daha önce samsung A serisi kullanmadım ama kalite hakkıdna pek bilgim yok. umaırm iyidir. İşin özü paran varsa al kral güzel telefon kağıt üstünde. Tabi kullanım amacına da bağlı.
indirime girmiş. zaten o fiyatlardaydı normalde.ayrıca 750 Tl artmış aga normal bi artış. bakarsın yarın düşer.dün 13.750 olan a26 bugun 14.500e çıkmış bu nedenle 3k fark vererek bari a36 alayım dedim
O zaman alabilirsiniz.Oyun oynamiyorum şarjı uzun gitse donma kasma yapmasa yeter