Yardım Wraith W1 Wireless Mouse Hakkındaki Düşünceleriniz?

ben bir aralar bakınıyordum sonradan yeni çıkmış bir mouse olduğu için uzak durdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görünüşü mükemmel bence
Evet hocam ilk mouseları olması beni de bir rahatsız etmedi değil fakat yanlış bilmiyorsam bu prototip üzerinde uzun zamandır çalışıyorlar ve müşteri hizmetleri eski mouse um ile ilgilenmişlerdi herhangi bir problemde çokta süre geçmeden birazda onun rahatlığıyla düşünüyordum hayırlısı ile yorumlar burada da az çok güzel gece yarısı stokları tükenmezse almayı düşünüyorum

ve evet görünüşü belki waizowl ogm pro v2 hades gibi olmasada kendi çekiciliği var gibi geldi bana da

Evet hocam ilk mouseları olması beni de bir rahatsız etmedi değil fakat yanlış bilmiyorsam bu prototip üzerinde uzun zamandır çalışıyorlar ve müşteri hizmetleri eski mouse um ile ilgilenmişlerdi herhangi bir problemde çokta süre geçmeden birazda onun rahatlığıyla düşünüyordum hayırlısı ile yorumlar burada da az çok güzel gece yarısı stokları tükenmezse almayı düşünüyorum

ve evet görünüşü belki waizowl ogm pro v2 hades gibi olmasada kendi çekiciliği var gibi geldi bana da
stok vardır ya bayadır var yani birde ön siparişte ay sonu geliyor

3491e geliyor görüntüsü ve donglesi için alınır düz 3k olsa şuan alırdım

Son düzenleme:
Benim düşüncem iyi niyetli bir çalışma yapmışlar ve ortaya güzel bir ürün çıkacakmış gibi gözüküyor. Daha detaylı inceleme için Rtings veya Techpowerup gibi sitelere gönderirlerse iyi olacaktır böylelikle teknik detaylarına daha hakim oluruz.

Eksi olarak içerisinde gömülü iskelet sistemi kullanılmamış gördüğüm kadarıyla eğer bu uygulamaya geçerlerse hem yanlardan baskı verince mouseye esneme olmaz hemde tıklama hızına avantaj sağlıyor. Bunun dışında analog üzerinden yazılım olması soru işareti benim için.

Umarım bu çalışmalar ve deneyimleri daha iyilerinide yapmalarına vesile olur Türk firması olarak.

wraith sevmem de ama böyle görmesi mutlu etti beni tuşsuz olması harika, öncede zowie fk2 denedim de benlik değil shape aynısı olduğu için alasım yok, gpx gibi shape benzer olsa alırdım.

çok arada kaldım, hem incelemesi olmaması hem de deneyimi olan kimsenin olmaması sebebiyle ATK X1 Ultimate V2 metalik kırmızı aldım, öyle böyle değil çok memnunum geldiğinden beri 2. şarjı yapmadım daha 10 gün oldu 2K'da ATK Fierce Shark Competitive Firmware'de kullanıyorum, çok iyi malzeme kalitesi bayağı güzel, özellikleri konusunda son nesil nordic mcu var, sensöre diyecek laf yok zaten, tam amiral gemisi yapmışlar

genelde sadece cs oynarken kullanıyorum 10 günlük kullanımım sanırım bi 45-50 saat arasındadır, hala %65 şarjı var
pro max v2 modelinde mekanik switch var, ilerde çift tıklama yapabilir bilginiz olsun en az ultimate alınmalı

Son düzenleme:
Şu adamların hiçbirşeyine güvenmiyorum. Gene de yalan yok güzele benziyor. TTC Switch olması artı.

benim hoşuma gitti denemek için freestyle olanını aldım bakalım nasıl gelecek zaten 3950 sensör olan herhangi bir mouse 3k civarına satılıyor

Fikirlerini ve tercihlerini belirten herkese teşekkür ediyorum ürünü aldım hayırlısıyla artık bir sonraki ay elime ulaşıcaktır

Geri