🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Herkes niye çok kötü bedava verseler almam vb seyler soylemis anlamadim. Zorla aldıran yok konu sahibi indirimden bahsetmiş siz hala kötüleme peşindesiniz. Köfteci yusuf boykota dahil bile değil ülker olsa anlarım sleepy olsa anlarım da bunu anlayamadım.

Size şunu da göstermek istiyorum
1000097215.webp
köfteci yusufun şubelerinin olduğu iller bunlar. Haritaya bakarak bile saygınızın artması lazım.

Teşekkürler hocam ben de yararlandım.

burda 400 tl maalesef karbonat basılmış köfteye para veremem

Zamlar gelmiş sanırım, sıcak fırsat olarak değerlendirenlere afiyet olsun. 500GR şuan kuponsuz 400TL yine de yarı fiyatına gelir kuponla halen mantıklı bakılırsa :)

Sanırım siparişe yetişemedikleri için çiğ yolluyorlar. İptal etmenizi öneririm. Zira ağzınızdan kötü ve hakaret içerikli kelimeler çıkabilir.

Ekler

• 25457.webp
    25457.webp
    302.4 KB · Hit: 101
Hamburger köfteleri fena değil. Arada kendim yapmaya üşenince oradan çiğ alıyorum.

Ekmek arasını görmemekte misin şaka mı yapıyorsun?
Asıl sen şaka mı yapıyorsun dostum. Konu Çiğ Köfte indirimi, sen aldığın ürünün çiğ gelmesini yorumluyorsun burada. Ne yapacaklar bizim gelecek köfteleri pişirip mi yollayacaklar?

ben asla begenmiyorum bunların köftesini yapay ürün gibi ,pişerken acayip bi sıvı bırakıyor, dışı yansa içi pişmiyor. Airfryda yapıyordum önceden onda bile lezzetsiz oluyor nasıl oluyorsa fiyat cok uygun tabi.

Geri