Ryzen 7 5700x overclock

Reaksiyon skoru
0
R7 5700X kullanıyorum anakart Aorus elite b450 Gameloopdan pubg oynuyorum sürekli ve Tek çekirdek performansını arttırmak için overclock veya bir ayar önerebilir misiniz?

basit 2-3 degisiklikle performans arttirabilirsiniz. hic ince ayara gerek yok. biosdan pbo advanced yapin. curve optimizer ayari olarak -15 (negatif) offset verin. boost hizini +50 mhz yukseltebilirsiniz muhtemelen stabil olur. negatif offset yuzunden daha az isinacaktir.

basit 2-3 degisiklikle performans arttirabilirsiniz. hic ince ayara gerek yok. biosdan pbo advanced yapin. curve optimizer ayari olarak -15 (negatif) offset verin. boost hizini +50 mhz yukseltebilirsiniz muhtemelen stabil olur. negatif offset yuzunden daha az isinacaktir.
Daha ayrıntılı anlatabilirmisin gireceğim menüleri

Daha ayrıntılı anlatabilirmisin gireceğim menüleri
ben msi anakartta yapmistim. chatgpt sordum gigabyte biosunu anlat diye.

pcyi acarken del tusuna basin surekli bios ekrani gelecek. oradan biosun gorunumunu advanced ayarlayin. sonra:

Settings → AMD Overclocking → Precision Boost Overdrive

Precision Boost Overdrive: Advanced

Max CPU Boost Clock Override: +50 MHz

Curve Optimizer

• Mode: Negative
  • All Cores: -15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyundayken uyarisiz hatasiz oyun kapanip masaustune duserse bir anda o zaman 50mhz iptal edip all core -12ye cekersiniz

pcyi acarken del tusuna basin surekli bios ekrani gelecek. oradan biosun gorunumunu advanced ayarlayin. sonra:

Curve Optimizer

oyundayken uyarisiz hatasiz oyun kapanip masaustune duserse bir anda o zaman 50mhz iptal edip all core -12ye cekersin

Curve Optimizer

oyundayken uyarisiz hatasiz oyun kapanip masaustune duserse bir anda o zaman 50mhz iptal edip all core -12ye cekersiniz
Tamam hocam deniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,670
Üyeler
187,545
Son üye
Mck.
Geri