Deadlifter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 851
YD iphone 17 promax aldım. Fiziksel 1 sim ve e sim var. Kaç ay kullanabileceğim? 8 mi 4 mü?
4 4 8 ayYD iphone 17 promax aldım. Fiziksel 1 sim ve e sim var. Kaç ay kullanabileceğim? 8 mi 4 mü?
Bende öyle biliyordum alırken de o şekilde aldım ama çevremdekiler sadece 4 ay fiziksel veya e sim le kullanabileceğimi söylüyor. emin olamadım o yüzden4 4 8 ay
Arkadaşımda 12 var, 4 ay fiziki kullandı 4 ay e sim kullandıBende öyle biliyordum alırken de o şekilde aldım ama çevremdekiler sadece 4 ay fiziksel veya e sim le kullanabileceğimi söylüyor. emin olamadım o yüzden
Öyle bi şey yaşanırsa yd telefon devri biter vallafiziksel simde 4 ay kullanın. Sonra hattınızı e sime çevirmeden (youtube da videoları var) fiziksele aktarın orada da 4 ay kullanın.
Yılın son 4 ayı kapalı kalır telefonunuz.
Tabi bu mevcut yasal düzenlemeler ile böyle. 4-5 ay sonra devlet çıkıp covidden önceki gibi 2+2 e dönüyoruz derse 4 ay kullanırsın totalde.
bitecek zaten. 1 ocakta çift kayıt yapanları BTK postaladı.Öyle bi şey yaşanırsa yd telefon devri biter valla
O şikayet edenlerin bir yerleri fena yanmış.bitecek zaten. 1 ocakta çift kayıt yapanları BTK postaladı.
Covidde 4+4 yaptılar birçok kişi yurtiçi telefon alıp cimere şikayet etmiş süreyi azaltın diye biz vergi veriyoz onlar vermiyor diye.
Benim düşüncem bu yıl sonu veya bu yıl 2+2 eski sisteme dönecekleri
iphone gruplarında gördüm. Adam sıfır 15 alıyor sonra g0tu fena yanıyor şikayet ediyor, şikayetini de grupta paylaşıyor. Sağlam küfürler yediO şikayet edenlerin bir yerleri fena yanmış.
15'e 50k vermekte garip gittim yd 15 pro aldım 26k ya mis gibi telefon kalan 4 ay se 2020 kullanıyorum.iphone gruplarında gördüm. Adam sıfır 15 alıyor sonra g0tu fena yanıyor şikayet ediyor, şikayetini de grupta paylaşıyor. Sağlam küfürler yedi![]()
valla ben 125k koydum 17pxme. İphone 12den beri YD kullanıyorum tüm pmx serisini kullandık her yıl, son 4 ayı karmaşıklık yaşadıgım için bıkıp yurtiçine geçtim.15'e 50k vermekte garip gittim yd 15 pro aldım 26k ya mis gibi telefon kalan 4 ay se 2020 kullanıyorum.