YD İPHONE 17 ALDIM KAÇ AY KULLANILIYOR?

Deadlifter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
851
YD iphone 17 promax aldım. Fiziksel 1 sim ve e sim var. Kaç ay kullanabileceğim? 8 mi 4 mü?

Bende öyle biliyordum alırken de o şekilde aldım ama çevremdekiler sadece 4 ay fiziksel veya e sim le kullanabileceğimi söylüyor. emin olamadım o yüzden
Arkadaşımda 12 var, 4 ay fiziki kullandı 4 ay e sim kullandı

Hattını takıp şebeke geldiği andan itibaren 4 ay kullanırsın, fiziksel 4 ay e sim 4 ay toplamda 8 ay. Bazı kişilerin 11.5 ay kadar kapanmadan kullandığını gördüm şans işi biraz da fazla kullanma kısmı.

fiziksel simde 4 ay kullanın. Sonra hattınızı e sime çevirmeden (youtube da videoları var) fiziksele aktarın orada da 4 ay kullanın.
Yılın son 4 ayı kapalı kalır telefonunuz.

Tabi bu mevcut yasal düzenlemeler ile böyle. 4-5 ay sonra devlet çıkıp covidden önceki gibi 2+2 e dönüyoruz derse 4 ay kullanırsın totalde.

fiziksel simde 4 ay kullanın. Sonra hattınızı e sime çevirmeden (youtube da videoları var) fiziksele aktarın orada da 4 ay kullanın.
Yılın son 4 ayı kapalı kalır telefonunuz.

Tabi bu mevcut yasal düzenlemeler ile böyle. 4-5 ay sonra devlet çıkıp covidden önceki gibi 2+2 e dönüyoruz derse 4 ay kullanırsın totalde.
Öyle bi şey yaşanırsa yd telefon devri biter valla

Öyle bi şey yaşanırsa yd telefon devri biter valla
bitecek zaten. 1 ocakta çift kayıt yapanları BTK postaladı.
Covidde 4+4 yaptılar birçok kişi yurtiçi telefon alıp cimere şikayet etmiş süreyi azaltın diye biz vergi veriyoz onlar vermiyor diye.
Benim düşüncem bu yıl sonu veya bu yıl 2+2 eski sisteme dönecekleri

bitecek zaten. 1 ocakta çift kayıt yapanları BTK postaladı.
Covidde 4+4 yaptılar birçok kişi yurtiçi telefon alıp cimere şikayet etmiş süreyi azaltın diye biz vergi veriyoz onlar vermiyor diye.
Benim düşüncem bu yıl sonu veya bu yıl 2+2 eski sisteme dönecekleri
O şikayet edenlerin bir yerleri fena yanmış.

O şikayet edenlerin bir yerleri fena yanmış.
iphone gruplarında gördüm. Adam sıfır 15 alıyor sonra g0tu fena yanıyor şikayet ediyor, şikayetini de grupta paylaşıyor. Sağlam küfürler yedi :D

iphone gruplarında gördüm. Adam sıfır 15 alıyor sonra g0tu fena yanıyor şikayet ediyor, şikayetini de grupta paylaşıyor. Sağlam küfürler yedi :D
15'e 50k vermekte garip gittim yd 15 pro aldım 26k ya mis gibi telefon kalan 4 ay se 2020 kullanıyorum.

Aynen 2+2 ye dönecek diyorlar bende eldeki yd yi satacağım gibi bakalım.

15'e 50k vermekte garip gittim yd 15 pro aldım 26k ya mis gibi telefon kalan 4 ay se 2020 kullanıyorum.
valla ben 125k koydum 17pxme. İphone 12den beri YD kullanıyorum tüm pmx serisini kullandık her yıl, son 4 ayı karmaşıklık yaşadıgım için bıkıp yurtiçine geçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,408
Üyeler
187,505
Son üye
muhammed emin koyuncu
Geri