KOLSUZZZadam
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Hocam bende yazdım zaten ilk mesaj olarak rev1.1 geliyor beyaz gri renk paletinde oluyor diyeFarklı renk geliyormuş görseldekinden hocam yorumlara yazmışlar
Yani düşük bütçeli beyaz sistemde sırıtmaz biraz uyum gösterir benceHocam bende yazdım zaten ilk mesaj olarak rev1.1 geliyor beyaz gri renk paletinde oluyor diye
Fakirin beyaz sistemi bu kadar oluyoranakarttaki ramin sağ üst kısmındaki siyah bölüm, beyaz sistem toplarım diyenlere öpücük atıyor
daha ucuza simsiyah ucuz anakart alır üzerine koca beyaz kuletipi takar bundan dahada beyaza çevirirdim cebimdede para kalırFakirin beyaz sistemi bu kadar oluyor
Wifi yok ama wifi olan model ile arasında baya fiyat farkı var onun yerine 600₺ ye güzel bir wifi alabilirsiniz8+2+2 vrm 50a. Wifi var mı yok mu çözemedim techpowerup integrated wifi diyor gigabyte kendi sayfasında var yok yazmamış.
Hakkındır hocam yapabilirsin…daha ucuza simsiyah ucuz anakart alır üzerine koca beyaz kuletipi takar bundan dahada beyaza çevirirdim cebimdede para kalır![]()
Yanlış bilgi vermeyelim dostum wifi anakart ile wifi aparatını bir tutmayın entegre olan wifi modülü kopmaz baglanti sorunu yaşamazWifi yok ama wifi olan model ile arasında baya fiyat farkı var onun yerine 600₺ ye güzel bir wifi alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hakkındır hocam yapabilirsin…