YD İPHONE 17 ALDIM KAÇ AY KULLANILIYOR?

valla ben 125k koydum 17pxme. İphone 12den beri YD kullanıyorum tüm pmx serisini kullandık her yıl, son 4 ayı karmaşıklık yaşadıgım için bıkıp yurtiçine geçtim.
Kral bu saatten sonra kimse yd alıp TR yapmaz. YD fiyati 55 filan bildiğim kadarıyla, işletme parası da 54 bin toplayınca zaten 109 bin yapıyor.Bir çok site zaten 104-105 e satıyor bazı yerler 102 ye kadar düşmüş ondan artık hikaye boş oldu

Kral bu saatten sonra kimse yd alıp TR yapmaz. YD fiyati 55 filan bildiğim kadarıyla, işletme parası da 54 bin toplayınca zaten 109 bin yapıyor.Bir çok site zaten 104-105 e satıyor bazı yerler 102 ye kadar düşmüş ondan artık hikaye boş oldu
evet ben aralık 2025de 2 tane 17pmx alıp tek pasaporta işletecektim sonra arkadaş ile anlaşamadık diye direk yurtiçi aldım. İyi ki almışız valla bize de girecekti btk nın olayı

Aynen kral farkediyor BTK artık.Hiç o topa girme benden demesi

Bazı kişilerin 11.5 ay kadar kapanmadan kullandığını gördüm şans işi biraz da fazla kullanma kısmı.
Bende öyle galiba. Bende YD 11 Pro var. 2 tane sim yuvası var. 1. süre bittikten sonra 2.sime geçiyorum sonra 2-3 hafta bekliyorum geri açılıyor.

Geri