🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

DonYılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,386
Emeği geçen yediden yetmişe umarım herkes mutludur.

30 EURO GÜMRÜK SINIRI KALDIRILDI.
Yurt dışı alıveriş sitelerinden yapılan alışverişlerde uygulanan 30 Euro’luk gümrük muafiyeti kaldırıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile birlikte, tutarı ne olursa olsun yurt dışından verilen tüm siparişler gümrük işlemlerine tabi olacak.

Bugüne kadar Temu, AliExpress ve Amazon gibi platformlardan 30 Euro’nun altındaki yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi muafiyeti uygulanıyordu. 30 Euro altındaki siparişler, maktu vergisi ödenerek kolay bir şekilde satın alınabiliyordu. 7 Ocak 2026 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile bu uygulama tamamen sona erdi. Karar 6 Şubat 2026 tarihinde yürürlüğe girecek.

9439843bd827fad35c48ffe0aaeebad3.webp

KAYNAK

Bakanlığın bu konu ilgili resmi açıklama yapması(Yerseniz)

Son düzenleme:
Bu arada 30 gün sonra yürürlüğe gireceği bilgisi var ancak büyük alışverişlerinizi sona bırakmayın. Ne yapacakları belli olmaz.

Valla bıçak gibi kestim 30 euro olayından sonra nadir iyi indirim olursa ydden aldım gerisini full akrablara aldırdım alacağım normal şeyleri de 50 kere düşünüyorum önemli ve değerli ise 2. El fiyatı makulsa alıyorum yoksa hem pahalıya alıyorum hem garanti süreçleri ve tenkik destek kanser ediyor ayrıca milletten bana ne 52 kendine bunu reva görüyorsa ne yapabilirim
Ben dediğini önce yanlış anladım kusura bakma

dostlar yanlış anlayabilirsiniz fakat şahsen 1.2 milyar dolar karşılığı filistinlilere soykırım gerçekleştirenleri,ucuz iş gücü için türkistanlılarıra kan kusturanın ürünlerini sırf ucuz diye alıyorsanız,oh canıma değsin
allah sağlık versin sana hala algıların kapalı

Ben bu arada ne aynı vebali üstlenen ithalatçıları ne de bunu kendi lehine kullanıp bizi sıkıntıya sokan fiyatlarını 10 kat arttıran yerel üreticiyi savunuyorum,ben de esnafım ben de patronun yaptığı çakallıkları gördüm ülke esnafı genel olarak çürük olduğunu söylüyorum

Neyse ragebait başarılı,oyna

Geçmiş olsun arkadaşlar. Hobi, kişisel gelişim, kültür, sanat, edebiyat vs lüksten bile öte artık. Ne diyim.

dostlar yanlış anlayabilirsiniz fakat şahsen 1.2 milyar dolar karşılığı filistinlilere soykırım gerçekleştirenleri,ucuz iş gücü için türkistanlılarıra kan kusturanın ürünlerini sırf ucuz diye alıyorsanız,oh canıma değsin
"Dostum, yanlış anlama ama; deprem sonrasında insanlara evini açmak yerine kiraları artıranlar, afeti bahane edip terk edilmiş evleri yağmalayanlar, teknolojik ürünleri çalanlar, yardım tırlarını kendi bahçesine istifleyenler; yangında battaniyeyi, selde botu on katı fiyatına satanlar da senin 'din kardeşin' ve 'müslüman yoldaşların'. Bu tarz kararlar senin benim değil, tam olarak bu zihniyetteki insanların ekmeğine yağ sürüyor."

Hani ekonomin güçlü olsa, piyasa da denge olsa mantıklı da, günümüz için değil. Neden vatandaşın işini zorlaştırıyorlar ki ?
Böyle giderse dışardan bir şey almak 'ben hep 50TL lik alıyorum' muhabbetine döncek. Komik olanda önceden 30 avroyu geçmemek için çabalamamız olsa gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,894
Üyeler
187,583
Son üye
viensoft
Geri