POCO manipülasyonu✓ (Lütfen tamamını okuyorum)

Poco telefonların kamera için alınabileceğini pek zannetmiyorum çünkü Poco serisi genellikle oyun oynayanlar için üretiliyor.

Abiler bu hiç normal değil, 40K verdiğim cihaz'ın pil ömrü niye bu kadar hızlı gitmek zorunda. Yazılım da çöp yeni sürüm göründüğü kadar güzel değil
Buraya danışsaydınız keşke hocam,tabi bu bütçedeki telefonlarla pek ilgilenmem ama illa ki yardımcı olacak birileri olacaktır bu forumda.

Abiler bu hiç normal değil, 40K verdiğim cihaz'ın pil ömrü niye bu kadar hızlı gitmek zorunda. Yazılım da çöp yeni sürüm göründüğü kadar güzel değil
40K telefon için maalesef çok bir para değil. Ayrıca ömrünün azalması normal sıra dışı bir durum yok iPhone alsan bile o da düşerdi muhtemelen 98-99'lara.

Kaç yüzyıl kullanmayı düşünüyordun ki telefonu? Poco sevmem kimseye önermem ama bu pil değerinde herhangi bir normal olmayan durum göremedim iyi bile hatta.

manipüle değil hocam maalesef, gsmarena gibi sitelerden cihazı almadan önce cihazın şarj döngü sayılarına bakmanız gerekiyor. 1000 döngü sunmuş poco sizin cihazınız için ki az bir sayı.

Geri