Vatan çalışanlarına hayırlı olsun diyelimAnkara eryaman şubeyi aradım zaten galiba birtek orda kalmış gözüküyordu stokta.Başka birine satışı yapıldı dedi.Ayırttılarmı acaba yoksa formdan biri görünce koşarak almayamı gitti.
Bir ben akıllı değilim biraz sen densiz sin bencebi sen akıllısın bravo artık takarsın am5 anakarta ddr4 ram
Yazdigimdan am5 sisteme ddr4 takin dedigimi anladiysan buralarda harcaniyorsunam5 sisteme ddr4 mu takak hoca bu nasil bir oneri.
ddr5 konusuna ddr4 oneriyorsun.Yazdigimdan am5 sisteme ddr4 takin dedigimi anladiysan buralarda harcaniyorsun
ddr4 ramler zamlanmadi o kadar zaten gelmissin ddr5 konusuna ddr4 alin diyorsun biri elma biri armut yapay zeka falan misin sen?Bir ben akıllı değilim biraz sen densiz sin bence
Rezalet bir Ram bunu alacağınıza hiç almayın demek ddr4 alın demek az Bi okuduğunuzu anlayın karşınızdaki herkesi ***** olarak yaftalamaktanda vazgeçin hakaretten başka bir şey bilmiyorsunuz bu yüzden hala aynı yerdeyim ben sen biraz değil baya densizsinddr4 ramler zamlanmadi o kadar zaten gelmissin ddr5 konusuna ddr4 alin diyorsun biri elma biri armut yapay zeka falan misin sen?
Adam ram için işlemci ve anakart mı değişsin?Rezalet bir Ram bunu alacağınıza hiç almayın demek ddr4 alın demek az Bi okuduğunuzu anlayın karşınızdaki herkesi ***** olarak yaftalamaktanda vazgeçin hakaretten başka bir şey bilmiyorsunuz bu yüzden hala aynı yerdeyim ben sen biraz değil baya densizsin
Valla gercekten harcaniyorsun senin suan Nasada space X te filan marsa koloni kurman lazimddr5 konusuna ddr4 oneriyorsun.
ram icin am4 islemci ve anakart alacaksan zaten ddr5 ram parasi veriyorsun, bari trollune yazdim de de gulelim gecelim![]()