❌İndirim Bitti! 4659 TL Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 4800MHz Son 1

Sundan iki tane tanesini 450 tl ye almistim bilseydim 10 katina cikcagini

Ankara eryaman şubeyi aradım zaten galiba birtek orda kalmış gözüküyordu stokta.Başka birine satışı yapıldı dedi.Ayırttılarmı acaba yoksa formdan biri görünce koşarak almayamı gitti.

3200 MHz DDR4 ramı oc 4400mhz CL 20 de kullanıyorum, normal de değmez ama ram fiyatları amuda kalktığını düşünürsek, bu ram ddr5 sisteme geçmek isteyenler için başlangıç olabilir.

ddr4 ramler zamlanmadi o kadar zaten gelmissin ddr5 konusuna ddr4 alin diyorsun biri elma biri armut yapay zeka falan misin sen?
Rezalet bir Ram bunu alacağınıza hiç almayın demek ddr4 alın demek az Bi okuduğunuzu anlayın karşınızdaki herkesi ***** olarak yaftalamaktanda vazgeçin hakaretten başka bir şey bilmiyorsunuz bu yüzden hala aynı yerdeyim ben sen biraz değil baya densizsin

Rezalet bir Ram bunu alacağınıza hiç almayın demek ddr4 alın demek az Bi okuduğunuzu anlayın karşınızdaki herkesi ***** olarak yaftalamaktanda vazgeçin hakaretten başka bir şey bilmiyorsunuz bu yüzden hala aynı yerdeyim ben sen biraz değil baya densizsin
Adam ram için işlemci ve anakart mı değişsin?

ddr5 konusuna ddr4 oneriyorsun.
ram icin am4 islemci ve anakart alacaksan zaten ddr5 ram parasi veriyorsun, bari trollune yazdim de de gulelim gecelim 😃😃
Valla gercekten harcaniyorsun senin suan Nasada space X te filan marsa koloni kurman lazim 😂😂
Ama genede anlatir gibi sanada anlatayim onerilen ddr5 ramin performansina bir ironi ile bir kiyaslama ile dusuk oldugunu sirf ddr5 oldugu icin hizli olmadigini. Ddr4 ten gececek olanlar icin gereksiz oldugunu hazirdaki ddr5 sistemine eklemek icin yetersiz oldugunu. Sadece sifirdan ddr5 sistem kuracaklar icin performans degil sadece sistemi calistirma amacli ama fiyatından dolayi alinabilir durumda oldugunu yazdim.
Ve sen bana bunlari teker teker yazdirdin 👏👏👏 efsanesin

Geri