🔥İndirim Çoklu Priz Beyaz 9'lu 199 TL

Sunu aldim bugun geldi. Gayet iyi calisiyor. 5w kablosuz sarjda var.

1k daha koy ups al
oturduğum yerde bu sıralar anlamsız şekilde elektrik gidip gelme problemleri çok fazlalaştı. chat gpt ye sordumda akım korumalı priz işini çok görmez ups al diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 haftada 12-15 kere elektrik gitmiştir. genelde 1-2 dk ya kalmadan geri geliyor

oturduğum yerde bu sıralar anlamsız şekilde elektrik gidip gelme problemleri çok fazlalaştı. chat gpt ye sordumda akım korumalı priz işini çok görmez ups al diyor.

1 haftada 12-15 kere elektrik gitmiştir. genelde 1-2 dk ya kalmadan geri geliyor
en sağlıklısı ups zaten priz falan hikaye

Konu sahibinde teşekkürler

Ekler

• IMG_20260107_201324749.webp
    IMG_20260107_201324749.webp
    305.7 KB · Hit: 166

Memnunum. 3 aydır kullanıyorum.
Tıraş makinesi usb led usb kamera buhar makinesi ne varsa çalıştırıyor

Akım korumalı prizler
tek seferlik koruma gerektiren durumda koruyabiliyorlar ve sonrasında sıradan prize dönüyorlar diye bir yazı okumuştum

Ups için 650va ve usb çıkışı olanlardan alabilirsiniz, eğer 600-700w çeken oyuncu pcniz var ise minimum 1000va. Usb olması şart, batarya durumuna göre usb ile bağlı olduğu cihaz otomatik olarak kapatabiliyor kendisini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,588
Üyeler
187,533
Son üye
dqww
Geri