Beyaz Kasa Önerisi

Uzunali

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar kasamı beyaz yapmak istiyorum tercihen psulu bir kasa istiyorum ama her türlü öneriye açığım hoşuma giden Lian Li O11 Dynamic modeli var fakat psu ile birlikte biraz tuzlu oluyor bu modelde önerilerinizi bekliyorum hayırlı geceler.

montech kasalar çok hoşuma gidiyor. zamanında keşfetseymişim deepcool ch560 almazdım :)

9000 tl model

8000 tl olan (bu kasa ters olarak kullanılabiliyor cam sağ tarafa geçiyor)

montech kasalar çok hoşuma gidiyor. zamanında keşfetseymişim deepcool ch560 almazdım :)

9000 tl model

8000 tl olan (bu kasa ters olarak kullanılabiliyor cam sağ tarafa geçiyor)
King 95 Pro gayet güzelmiş fakat bu fiyat bandında Lian Li O11 Dynamic mı yoksa sizin önerdiğinizmi?

King 95 Pro gayet güzelmiş fakat bu fiyat bandında Lian Li O11 Dynamic mı yoksa sizin önerdiğinizmi?
ikisini de hiç kullanmadım. burada karar sizin hocam hangisi görsel olarak sizi en çok tatmin ediyorsa o doğru karardır.

king95'de sanırım ön mesh panel opsiyonu bulunuyor. yazın sıcaklıkları düşürmek için değiştirilebilir. bayağı donanımlı bir kasa olarak gözüküyor. ben king 95'den yana oyumu kullanırım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bonus olarak 2x 140mm ve 4x 120mm fan ile geliyormuş king 95. fan masrafından da kurtarır sizi

ikisini de hiç kullanmadım. burada karar sizin hocam hangisi görsel olarak sizi en çok tatmin ediyorsa o doğru karardır.

king95'de sanırım ön mesh panel opsiyonu bulunuyor. yazın sıcaklıkları düşürmek için değiştirilebilir. bayağı donanımlı bir kasa olarak gözüküyor. ben king 95'den yana oyumu kullanırım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bonus olarak 2x 140mm ve 4x 120mm fan ile geliyormuş king 95. fan masrafından da kurtarır sizi
hocam fikriniz için teşekkür ederim favorilerimin arasına ekledim :)

Geri