Hali hazırda Mİ 15T kullanıyorum YD aldım 18k ya 1,5K ya server kaydı yaptırdım bu paralara ne gerek var anlam veremiyorum
2 yıl garantili olması zaten saçma 10 yıldır aldığım yer zaten 2 haftalık donanım ve fabrikasyon garantisi veriyor.
yazık hocam size umarım hayatınızı bu kafayla idame ettirmiyorsunuzdur. üzüldüm açıkçası2 yıla donma garantli telefonlar android alınacak sa S serisinden şaşılmamalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s25 fe almanızı önerirdir honor Türkiye ye 3 yıl garanti desteği verdi oda 2.yılda kesmeyeceği bile muamma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütce nedir maksimum
ekranı senin kırman halinde yılda 2 kere değişiyor dedi o yüzden yaptımsigorta bir halta yaramıyor boşa yaptırmışsın
kolpa o işler kullanıcı hatası diyip yakıyorlar onu para koparma taktiği bu firmalarınekranı senin kırman halinde yılda 2 kere değişiyor dedi o yüzden yaptım
zaten kullanıcı kendi kırarsa değişiyoruz dedikolpa o işler kullanıcı hatası diyip yakıyorlar onu para koparma taktiği bu firmaların
hayırlısı kral çok madur olan yakınlarım oldu bahane buluyor onlar kapsam dışı bırakmak içinzaten kullanıcı kendi kırarsa değişiyoruz dedi
nerden aldınız hocam?Ben 20 bin liraya yurt dışı 512gb mocha gold 15t pro aldım bence pahalı
imei kontrol ettiğinde türkiye cihazıymış gibi gözüküyor,örneğin 4 ay sonra klona düşürüyorlar imei yiOnu IMEI kontrol ile bakılabilir ama satıcı sonra değişim kabul eder mi uğraştırır tabi orası
Irak'tannerden aldınız hocam?