Yardım RX6800 XT ISINMA FAN PROBLEMİ

Reaksiyon skoru
63
xfx swift rx 6800 xt 16 gb ekran kartı aldım
sadece pubg açıp oynuyorum deli gibi ısınıyor ve fan %100 de açıyor uçak kaldırıyor sanki bunun sebebi nedir ?
gpu kullanımı: %90
gpu sıcaklığı: 70 derece
gpu fan: %100

5-10 dakikalık furmark testlerini atarsanız yardımcı olabiliriz, yüksek ihtimal vram çok daha yüksek ısıları gördüğünden fanların %100 çalışıyordur.

İkinci el mi aldın? Termal macunu hiç değişmiş mi vida yerindeki güvenlik etiketi duruyor mu? İkinci el ise mining yapılmış olabilir termal macun kurumuştur iyice.

İkinci el mi aldın? Termal macunu hiç değişmiş mi vida yerindeki güvenlik etiketi duruyor mu? İkinci el ise mining yapılmış olabilir termal macun kurumuştur iyice.
ikinci el güvenlik etiketi durmuyor
5-10 dakikalık furmark testlerini atarsanız yardımcı olabiliriz, yüksek ihtimal vram çok daha yüksek ısıları gördüğünden fanların %100 çalışıyordur.
2A885C70-E40D-471D-936D-A72036F94FEE.webp

100 fanda çalışıyor bakıma ihtiyacı var kartın. ya da 0 hava alan bir ortamda kendi sıcaklığını döndürüp duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ısılar kötü değil ama mining çıkması olabilir ama sen sök pad macun bakımı yap birde AMD software gir fan ayarını manuele çek fan eğrisi yap
fan 99da.

Güvenlik etiketi durmuyor demişsiniz yani ona bakım yapılmış. Bir kere fabrika çıkışı macun değiştiği zaman aynı kalitede olmuyor maalesef çok daha çabuk pump out veya kuruma ile karşılaşılıyor. Ne zaman nasıl bakım yapıldığını bilmiyorsanız macun bakımı gerekebilir.
Honeywell PTM7950 kullanabilirsiniz o pump out yapmaz. Ben işlemcimde kullanıyorum güzel ürün.

100 fanda çalışıyor bakıma ihtiyacı var kartın. ya da 0 hava alan bir ortamda kendi sıcaklığını döndürüp duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fan 99da.

5891CDAA-1ABE-4A87-BA82-8582A7A6F1B0.webp

kasada 5 6 tane fan var bide hocam ya

Termal pad ölçülerini öğrenin ve kaliteli pad ve macun değişimi yapıp öyle deneyin. Yüksek ihtimal fan hızı düşecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri