Emin Kaymaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Hocam deneyince buraya dönüş yapabilir misiniz?Hocam ürün geldi ama arkadaşın dükkanda daha gidip almadım o yüzden de maalesef bir şey diyemiyorum ya
Hocam deneyince buraya dönüş yapabilir misiniz?Hocam ürün geldi ama arkadaşın dükkanda daha gidip almadım o yüzden de maalesef bir şey diyemiyorum ya
Hocam stand için para biriktirmem lazım şimdilik idare ederim ama sizce uygun fiyatlı ama çok sağlam standlar neler?Stand olmadan zor kardeşim istediğin yere sabitle yine ayağa kalkıyor.
Biraya niye sansür geldi foruma şeriat mı geldidoğru g65b yi yazamadım aklıma gelmediya aslında ana bilgisayarım laptop işte Laptop’a ikinci bir ekran alıp o aldığım ekranı ana ekran yapasım var da 32 inç olsun diyorum da 32 inç te de işte bir sürü seçenek var seçemedim
o led ler güzel onlarda pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sistem bu şekilde kullanıyorum biraz dağınık![]()
bütçe nedirHocam stand için para biriktirmem lazım şimdilik idare ederim ama sizce uygun fiyatlı ama çok sağlam standlar neler?
Xblos R36 ve R38. Bunlarda koltuk sabitleme kısmı da olduğu için frene basınca koltuğu geri atma olayı da olmaz.Hocam stand için para biriktirmem lazım şimdilik idare ederim ama sizce uygun fiyatlı ama çok sağlam standlar neler?
Hocam konuyu yakından takip ediyorumXblos R36 ve R38. Bunlarda koltuk sabitleme kısmı da olduğu için frene basınca koltuğu geri atma olayı da olmaz.
Estağfurullah hocam. Mesleğim gereği araştırmamız gerektiği için bir ürün alırken de araştırıyorum mesleki deformasyon olmuşHocam konuyu yakından takip ediyorumBilgilerinize hayran kaldım süpersiniz gerçekten.