Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

doğru g65b yi yazamadım aklıma gelmedi 😂 ya aslında ana bilgisayarım laptop işte Laptop’a ikinci bir ekran alıp o aldığım ekranı ana ekran yapasım var da 32 inç olsun diyorum da 32 inç te de işte bir sürü seçenek var seçemedim
o led ler güzel onlarda pahalı 🥲

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Sistem bu şekilde kullanıyorum biraz dağınık 🫣🫣
Biraya niye sansür geldi foruma şeriat mı geldi :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam stand için para biriktirmem lazım şimdilik idare ederim ama sizce uygun fiyatlı ama çok sağlam standlar neler?
bütçe nedir

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Hocam stand için para biriktirmem lazım şimdilik idare ederim ama sizce uygun fiyatlı ama çok sağlam standlar neler?
Xblos R36 ve R38. Bunlarda koltuk sabitleme kısmı da olduğu için frene basınca koltuğu geri atma olayı da olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Xblos R36 ve R38. Bunlarda koltuk sabitleme kısmı da olduğu için frene basınca koltuğu geri atma olayı da olmaz.
Hocam konuyu yakından takip ediyorum :) Bilgilerinize hayran kaldım süpersiniz gerçekten.

Hocam konuyu yakından takip ediyorum :) Bilgilerinize hayran kaldım süpersiniz gerçekten.
Estağfurullah hocam. Mesleğim gereği araştırmamız gerektiği için bir ürün alırken de araştırıyorum mesleki deformasyon olmuş :D
Yerli ve ücretli içerikli kaynaklardan ziyade Reddit'te kullanıcı yorumları ve güvendiğim SimRacing kanallarının incelemelerini takip ediyorum. Bizim de hobimiz bu :)

Geri