Va panel olan versiyonu alaşım var ileri de o led panel düşünüyorumOled olacaksa 4. nesil tandem Woled bekleyin. 32" de fazla bir seçenek yok gibi şuan.
Ben Samsung G65B kullanıyordum hiç memnun değildim. Kontrastı dışında renkleri çok kötüydü. Siz G6 diyince oled olanı diyorsunuz sandımmaalesef o led e kadar çıkamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Va panel olan versiyonu alaşım var ileri de o led panel düşünüyorum
Ben Samsung G65B kullanıyordum hiç memnun değildim. Kontrastı dışında renkleri çok kötüydü. Siz G6 diyince oled olanı diyorsunuz sandımG65B diye geçiyor aslında VA olanı. Bende 27 inç olanı vardı.
Bir arkadaş daha söylemişti sanırım sizin problem bu. Ben Forza'da hiç denemediğim için bilmiyorum ama profil seçimini klavye ile yapmak gerekiyor demiştivd 6 için adam akılı kurulum vs paylaşım yapan yok mu? Forzada denemek istedim hiçbir şekilde görmüyor. Steam üzerinden kontrolcüyü devre dışı bıraktım.
shop.e-pxn.com
Arkadaşım gidip kendine ayrı konu açar mısın? Her forumda olur olmaz yerlere atıyorsun bunu. Beni takip etmiş olsaydın v99'u kimseye önermediğimi görürdün. Madem aldın ceremesini çekersin...tüketici hakem heyetine verdim enflasyona karsı direkt ezdiriyorlar tamir mamir şansın yok direk iade et diyorlar seçimlik hakkın yok . engeler geçerler elinde bozuk cihazla aylarca beklersin.
Hocam ürün elinize ulaşmıştır fren çok sert değil mi ben basınca pedalın olduğu metal havaya kalkıyor pedal sertliğini bir türlü ayarlayamadım bir bilginiz var mı?
Stand olmadan zor kardeşim istediğin yere sabitle yine ayağa kalkıyor.Hocam ürün elinize ulaşmıştır fren çok sert değil mi ben basınca pedalın olduğu metal havaya kalkıyor pedal sertliğini bir türlü ayarlayamadım bir bilginiz var mı?