Okuması en zor mühendislikler

ben elektrik okuyorum en zoru makine

Makine muhendisligi (Baya agir dersleri var ITU den mezun arkadaslarim var).
Bilgisayar muhendisligi (Bu da kolay degil ozellikle algoritma derslerinden zorlanan coktur kilpayi gecenler sukreder adeta, Marmara ve Istanbul Unilerinden mezun arkadaslarim var bu bolumden).
Havacilik ve Uzay muhendisligi.
Nukleer muhendislik.
Elektrik elektronik ve haberlesme (ITU'den mezun arkadaslarim var onlar da ancak alisirsan ve derslerden zevk alirsan cokta zor demisti ama bu da zor.)
Kontrol ve otomasyon muhendisligi (Bu da zor Yildiz teknikten mezun bir arakdasim vardi hatta yuksek lisansini bitirdi suan doktorda yapiyor hatta orada arastirma gorevlisi oldu).
Megatronik (aslinda 4 tane muhendislik bolumunun birlesimidir makine, elektrik, bilgisayar ve kontrol ve otomasyon).

En zoru bence uzayı ilgilendiren mühendislik dalları.

Sizce okuması en zor mühendislikler nedir?
En zordan kolaya sıralayabilir misiniz rica etsem? 5-10 maddelik bir sıralama bekliyorum sizden.
Herkes farklı bir şey diyecektir ancak bence zirveyi makine ve elektrik elektronik kapar gibi.Bu ikiside çok zor muhendislikler 3. sırayada ceng i koyardım .(Uzay ve uçak mühendisliklerinin de çok zor olduğunu duydum muhtemelen cengde biraz daha zorlardır ama pek bir bilgim olmadığından onları sıralamaya eklemedim.

Ceng kolay ya. Ama kalburüstü olmayan orta-yüksek, orta okullarda zor olabiliyor.

Geri