Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,464
Uçak bence en zor veya bilemedin makinenin arkasında 2. onun harici doğru liste diyebilirim.
Uçağın içinde de elektrik-elektronik dersleri var.
Uçak bence en zor veya bilemedin makinenin arkasında 2. onun harici doğru liste diyebilirim.
O zaman uçak daha zor olmaz mı dediğim gibi?Uçağın içinde de elektrik-elektronik dersleri var.![]()
O zaman uçak daha zor olmaz mı dediğim gibi?
aynı mantıkla çevre mühendisliğindede termodinamik var o zaman en zoru oO zaman uçak daha zor olmaz mı dediğim gibi?
Termodinamik uçak teknisyenliğinde bile var.aynı mantıkla çevre mühendisliğindede termodinamik var o zaman en zoru o
Xen e yollayacak Türk mühendis çıkmadı mı abi?En zoru bence uzayı ilgilendiren mühendislik dalları.
Herkes farklı bir şey diyecektir ancak bence zirveyi makine ve elektrik elektronik kapar gibi.Bu ikiside çok zor muhendislikler 3. sırayada ceng i koyardım .(Uzay ve uçak mühendisliklerinin de çok zor olduğunu duydum muhtemelen cengde biraz daha zorlardır ama pek bir bilgim olmadığından onları sıralamaya eklemedim.Sizce okuması en zor mühendislikler nedir?
En zordan kolaya sıralayabilir misiniz rica etsem? 5-10 maddelik bir sıralama bekliyorum sizden.
KARDEŞİM BAK FORUMDA YENİSİN EYVALLAH AMA REALHAS'I ETİKETLEMEK BENİM GÖREVİM!
E biz bosuna mi burdayiz babayiiitKARDEŞİM BAK FORUMDA YENİSİN EYVALLAH AMA REALHAS'I ETİKETLEMEK BENİM GÖREVİM!