quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,110
bugün bakamıycam foruma artık yarın bakayım mesajlarınızaŞu nasıl hocam
bugün bakamıycam foruma artık yarın bakayım mesajlarınızaŞu nasıl hocam
tamamda anlamadıgınız nokta şu yazın alacagınız ürünler için şimdiden konu açılmaz yazın belki bir bakmıssın ram krizi btmiş belki 22 bine 1650 li ddr5 sistem toplayacaksın ne olucagı belirsiz bir ortamda ilerisi için soru sorulmaz eger şimdi alıcaksan 22 bin tl bütçen varsa zaten parça önerilirHocam peki yerine önerebiliceğin varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdiden alacağım şeyden emin olmak kesin karar vermek istiyorum ayrıca demisimki duruma göre yakın zamandada alabilirim
Hocam biliyorsun zaten ram SSD krizi var malum
Ya hocam ben derdimi anlatamadım yada siz anlamadınız ben ilk başta diğer bir hocam dedi yazınmı alican diye bende dedimki karar vermedim yakın zamanda alırım diye düşündüm evet bütçem min:22 bin TL Max: 25 bine kadar çıkabilirimtamamda anlamadıgınız nokta şu yazın alacagınız ürünler için şimdiden konu açılmaz yazın belki bir bakmıssın ram krizi btmiş belki 22 bine 1650 li ddr5 sistem toplayacaksın ne olucagı belirsiz bir ortamda ilerisi için soru sorulmaz eger şimdi alıcaksan 22 bin tl bütçen varsa zaten parça önerilir
Eyvallah hocam anakartı o zaman bunla güncelliyeyimAnakartı alırken iyi bir şey alın. Gelecekte donanım fiyatları ucuzlayacak gibi durmuyor, çok giriş seviyesi anakart ısınınca saçma stutter sorunları yaratıyor. Belleği daha ucuza bulmaya çalışıp, anakartı iyi bir model alın veya ekstra çıktığınız ücreti anakarta yatırın. Keza kasa tarafından da kısılabilir.
![]()
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.376,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir bakayım onada1650 yerine en az 3060-arc a750-rx6600 bak çoğu oyunu rahat oynarsın a750 var bende şuan gayet fp kart ucuza bulabilirsin.
Benim 5500e 7500f aldığım yerde sen 5600 için 6500 verip kendini kazıklama bence ikinci el bak işlemciyeHocam 19-20 k arası ayırabiliyor um sisteme bulduğum ekran kartı bu
King doğru diyorsun ama işte ben buradayım şehir dışından da alamam riskli tanıdık biriyle gidip bakacam zaten atayım hepsini tek tek
İşlemci: 6555
Anakart: 2920
Ram : 5000
SSD: 1800 ( arkadaştan 0 buldum )
Ekran kartı: 4000 ( pazarlık yaparak 3500 e indiririm )
Kasa+PSU ( beraber geliyor) : 4100
Totalde: 24375
Buarada 25 bin TL ye çıkmaya karar verdim
Evetde işte 25 bin üstüne çıkmam çok zor
psunun gamepower rampage James Donkey powerboost olmamasına dikkat etEyvallah hocam anakartı o zaman bunla güncelliyeyim
Kasa içinde zaten ben kasayı 3100 TL ye PSU ile beraber alıyorum
Bir bakayım onada
Hocam alacağım kasa buBenim 5500e 7500f aldığım yerde sen 5600 için 6500 verip kendini kazıklama bence ikinci el bak işlemciye
psunun gamepower rampage James Donkey powerboost olmamasına dikkat et
Salı günü alsaydın 3K idiHocam alacağım kasa bu
Msı Mag Forge 120A B65 Temperli Cam 6 X120MM Auto Rgb Fan Fiyatı https://share.google/znNQu3GnJWyy7rUkb
Şunu buldum fiyatına değermi sende 6500 e lere kadar iniyorEyvallah hocam anakartı o zaman bunla güncelliyeyim
Kasa içinde zaten ben kasayı 3100 TL ye PSU ile beraber alıyorum
Bir bakayım onada
He gördüm ya ondan bir acele ediyorumSalı günü alsaydın 3K idi
Intel üretmeye devam etmediği için net bir şey diyemiyorum intelleri hiç araştırmadım amd nvidia olsa fikir sunardımŞunu buldum fiyatına değermi sende 6500 e lere kadar iniyor
He gördüm ya ondan bir acele ediyorum