175/65/R14 lastik yerine 185/60/R14 koyabilir miyiz?

Yapabilirsin pek biseyi etkilemez. Önleri 185 yapman az da olsa tutuşu arttırır ve arac patinaja daha az düşer.
Bütceni ayarladıktan sonra aynı lastiklerden 1 cift daha alıp yenileri öne takarsın önceden aldıklarını arkaya takarsın.
Benim aklımdada işte tam olarak bu vardı ama olumsuz olacağını söyleyenler var

Benim aklımdada işte tam olarak bu vardı ama olumsuz olacağını söyleyenler var
Biseyi etkilemez. Fabrika o lastik ebatlarını az yaksın ve daha ekonomik diye koyuyor.
Neredeyse her araclarda 2-3 ebat büyütüp küçülebiliyorsun lastikleri.
Tam bu lastik ebatı bu dur diye bisey yok cubku genelde bos paketlere en ince lastikleri ve kucuk jant çapını koyarlar, dolu paketlere de biraz daha genis ve inc buyuk lastik koyarlar.

Biseyi etkilemez. Fabrika o lastik ebatlarını az yaksın ve daha ekonomik diye koyuyor.
Tam bu lastik ebatı bu dur diye bisey yok cubku genelde bos paketlere en ince lastikleri ve kucuk jant çapını koyarlar, dolu paketlere de biraz daha genis ve inc buyuk lastik koyarlar.
Burdaki sorun sadece önleri 185 yapmak hocam. O durmda ne olur o önemli. Yoksa evet dediğiniz gibi oynamalar olabiliyor. Bazı arabaların kapı eşiğinde yazıyor boyutları. Yukarda dediğim gibi bazı hondalards var o mesele. 195 ve 205 falan takılabiliyor.

Burdaki sorun sadece önleri 185 yapmak hocam. O durmda ne olur o önemli. Yoksa evet dediğiniz gibi oynamalar olabiliyor. Bazı arabaların kapı eşiğinde yazıyor boyutları. Yukarda dediğim gibi bazı hondalards var o mesele. 195 ve 205 falan takılabiliyor.
Bisey olmaz arac zaten önden çekişli daha faydalı olur.

Selamın aleyküm bugün 185/65/R14 Goodyear eagle sport 4 seasons lastik taktım önlerde jantlarımda kırık vardı sibop çatlaktı adam ön 2 lastik değişime ve tamire 7 bin lira verdik önlere rot balans yaptı mı bilmiyorum ama makinaya koydu lastikleri, hoşuma gitti valla çekişi vs güzel frene basınca hemen duruyor arkaları da değişsek iyiydi ama bütçe yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,132
Üyeler
187,455
Son üye
Miracbugra
Geri