❌İndirim Bitti! 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

Problem yaşarsanız kesinlikle iletişim yok üç beş fazla verip sağlam yerlerden alış veriş yapın iki ürün aldım biri sorunlu çıktı maalesef elimde kaldı. Bütün iletişim kanallarını denedim
hangi ürünler hocam bende mouse aldım henüz kullanamadım öyle duruyor sorun çıkmaz umarım

hangi ürünler hocam bende mouse aldım henüz kullanamadım öyle duruyor sorun çıkmaz umarım
l7 air ve l8 max modellerini aldım l8 sorunlu çıktı iade oluşturdum cevap yok desteğe yazdım dönüş olmadı hiçbir şekilde ulaşılamıyor. hatta sitelerine yorum yaptım yayınlamadılar eminim birçok kişi vardır olumsuz yorum yapan yayınlanmıyor.

l7 air ve l8 max modellerini aldım l8 sorunlu çıktı iade oluşturdum cevap yok desteğe yazdım dönüş olmadı hiçbir şekilde ulaşılamıyor. hatta sitelerine yorum yaptım yayınlamadılar eminim birçok kişi vardır olumsuz yorum yapan yayınlanmıyor.
bende L7 tri mix aldım 1 gün kullanabildim bilgisayarım bozuldu umarım sorun çıkmaz, almadan önce ürüünle ilgili soru sormuştum bende cevabını alamamıştım sonra kendim öğrendim o yüzden umursamadım

Onların anladığı dil sosyal medyadan ifşalanmak. Hesaplarını etiketleyerek mağduriyetinizi açıklayan paylaşımlar yapın anında dönerler.

Geri