Evrim Kuran Mucizeleri 9 (ateistleri kendi silahları ile vurmak)

ben

savaş çıksa bunları cepheyede götüremezsin sınırı ilk terk edenler ateistler olur
Seninle benim tek farkım dine inanıp inanmamak :D ateist insanlara neden öcü gibi bakıyorsun ? neden terk edelim ? ki çok komik dünyada 100 den fazla din var sen 99 tanesine inanmıyorsun ben 100 tanesine farkımız bile yok.

Herkes istediğine inanır, kimse kolay kolayda hele din konusunda ikna edilemez. Bu arkadaşta Allah sevgisi olmadığı için herhangi bir delilin pek bir önemi yok. Bunu arkadaşa kötü, s*l*k göstermek için demiyorum. Ateistler linçleyecektir ama dinsizlik bana göre bir psikolojik sorun ve tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. Yine tekrardan belirteyim bunu kimseye hakareten söylemiyorum.
eşcinsellik gibi işte zaten KIRILAMAZ egoları TANRI tarafından kırılıyor (tabi yersen kanıt yok diye derler)
savaştanda ilk bunlar kaçar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seninle benim tek farkım dine inanıp inanmamak :D ateist insanlara neden öcü gibi bakıyorsun ? neden terk edelim ? ki çok komik dünyada 100 den fazla din var sen 99 tanesine inanmıyorsun ben 100 tanesine farkımız bile yok.
konu sahi bi ateizmi bir inanç modeli olarak tanıtmış bence psikolojik bir sorun

Kardeşim, benim yazdığımı anlamanı beklemiyordum zaten, ne diye yorum yaptın onu anlayamadım. Konunun hoşgörüyle hiçbir alakası yok. Yazım konusunun yanı sıra okuduğunu anlamada da sorunun var.
alkol felan aldın galiba. Yazıyorsun ama yazdıklarımı anlamanı beklemiyorum diyorsun. cidden sizin gibi insanlar hiç çekilmiyor. Ne diye yorum yaptığımı bile anlamadıysan bu zeka ile birşeyi ispatlamaya felan çalışma bence. komik oluyorsun çünkü. Gayet düzgün birşekilde "kibirlisin" dedim. Bunu da anlamadım diyorsun...

eşcinsellik gibi işte zaten KIRILAMAZ egoları TANRI tarafından kırılıyor (tabi yersen kanıt yok diye derler)
savaştanda ilk bunlar kaçar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu sahi bi ateizmi bir inanç modeli olarak tanıtmış bence psikolojik bir sorun
Senin daha görüp inanmadığın ve hiç bir kanıtı olmayan şeye inanman psikolojik bir sorun değil ama benim inanmamam sorun mu ? öyle olsun bakalım.

Senin daha görüp inanmadığın ve hiç bir kanıtı olmayan şeye inanman psikolojik bir sorun değil ama benim inanmamam sorun mu ? öyle olsun bakalım.
senin sorun görüp görmemek inanmak inanmamak değil ki
senin sorun büyüklük egosu (elçiler öperek öğretir merak etme)

alkol felan aldın galiba. Yazıyorsun ama yazdıklarımı anlamanı beklemiyorum diyorsun. cidden sizin gibi insanlar hiç çekilmiyor. Ne diye yorum yaptığımı bile anlamadıysan bu zeka ile birşeyi ispatlamaya felan çalışma bence. komik oluyorsun çünkü. Gayet düzgün birşekilde "kibirlisin" dedim. Bunu da anlamadım diyorsun...
Ben alkol almadım ama senin ağır bir alkol alınmış kafan olduğu belli. Ben, senin Ateistlerin psikolojik sorunu olduğu konusundaki mesajımı anlamanı beklemediğimi söyledim. Hem cahilsin hem de karşındakine o anlayamayan beyninle saldırmaya çalışıyorsun.

Ben daha senin gibi bir cahile ilgi vermeyeceğim. Yazımdan çok okudugunu anlamada problemin var. Bu forumda konu aç ve başlığa yaz: "Okuduğumu Nasıl Anlayabilirim?". Arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. Hadi sen veletlerin bulunduğu bir forum varsa oraya git belki kendine göre tartışıcak birisini bulursun. Cahil kafasıyla benimle tartışmaya çalışıyor.😂

Ben alkol almadım ama senin ağır bir alkol alınmış kafan olduğu belli. Ben, senin Ateistlerin psikolojik sorunu olduğu konusundaki mesajımı anlamanı beklemediğimi söyledim. Hem cahilsin hem de karşındakine o anlayamayan beyninle saldırmaya çalışıyorsun.

Ben daha senin gibi bir cahile ilgi vermeyeceğim. Yazımdan çok okudugunu anlamada problemin var. Bu forumda konu aç ve başlığa yaz: "Okuduğumu Nasıl Anlayabilirim?". Arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. Hadi sen veletlerin bulunduğu bir forum varsa oraya git belki kendine göre tartışıcak birisini bulursun. Cahil kafasıyla benimle tartışmaya çalışıyor.😂
Gerçekten çok komiksin ama trajikomik...

La umma laula anta mahtadayna
Wala ta saddakna wala sallayna
Faghfirfida allakamattaqoyna
Wa naHnu amfodlika mastaghnayna
Wa anzilan sakinatan AAlayna
Wa tabbitil akdama illa toyna
Faghfirfida allakamattaqoyna
Wa naHnu amfodlika mastaghnayna
Wa anzilan sakinatan AAlayna
Wa tabbitil akdama illa toyna
Inna idha siHabina atayna
Wa dissi aHyawwalu AAlayna
Inil uula humu baghou AAlayna
Idha a'rodu fitnatan abayna
Inna idha siHabina atayna
Wa dissi aHyawwalu AAlayna
Inil uula humu baghou AAlayna
Idha a'rodu fitnatan abayna

Gerçekten çok komiksin ama trajikomik...
Bende rezil olsam karşımdakine böyle komiksin, trajikomiksin diye saçmalardım. Hadi kardeşim senin gibi cahile daha fazla öğretmenlik yapamam, engelliyorum. Başkaları da inşallah seni ciddiye alıp cevap verir. Kendi kendine düşün düşün dur şimdi.😀

senin sorun görüp görmemek inanmak inanmamak değil ki
senin sorun büyüklük egosu (elçiler öperek öğretir merak etme)
1767894457089.webp

yok o değil siyah şeyler göreceksin onları kastediyorum artık ecel vaktin ne zamansa onuda cenab ı hak bilir. umulur ölmeden bataklığından kurtulursun
seni tanımak istememiştim ama fotoğraf gönderdin sen kız arkadaşım mısın selfie çekmiş bide?

yok o değil siyah şeyler göreceksin onları kastediyorum artık ecel vaktin ne zamansa onuda cenab ı hak bilir. umulur ölmeden bataklığından kurtulursun
seni tanımak istememiştim ama fotoğraf gönderdin sen kız arkadaşım mısın selfie çekmiş bide?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,388
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri