30-35K Telefon Önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Android olmasını istiyorum, istediğim özellikleri olarak bataryası ve kamerası 1. sırada. Bunlar dışında çok bir isteğim yok, bu bütçelerde alınabilecek en iyi telefon nedir?

S24 olabilir. (s24 yerine s25fe diyenler olabilir ama s24 ekran ve kamera olarak daha iyi onun dışında pilde biraz geri ama pil performansları yakın ve onun dışında herşeyleri aynı)

Android olmasını istiyorum, istediğim özellikleri olarak bataryası ve kamerası 1. sırada. Bunlar dışında çok bir isteğim yok, bu bütçelerde alınabilecek en iyi telefon nedir?
Android kanadında çinlilere hala çok güvenmiyorum veri güvenliği konusunda. Teknik özellikler konusunda gayet iyiler yoksa. Samsung'dan devam etmek en mantıklısı bence s24 256gb bakılabilir ya da s25fe.

Bence s24 çok daha mantıklı s25fe'ye kıyasla.

S25 FE al geç pek alternatif yok o aralıkta.
Android kanadında çinlilere hala çok güvenmiyorum veri güvenliği konusunda. Teknik özellikler konusunda gayet iyiler yoksa. Samsung'dan devam etmek en mantıklısı bence s24 256gb bakılabilir ya da s25fe.

Bence s24 çok daha mantıklı s25fe'ye kıyasla.
O zaman S24, S24 FE, S25 FE arasından hangisi daha mantıklıdır? Söylediğim ve genel teknik özellik bakımından.

O zaman S24, S24 FE, S25 FE arasından hangisi daha mantıklıdır? Söylediğim ve genel teknik özellik bakımından.
büyük ekran istiyorsan s25 fe küçük ekran olur diyorsan s24
s24te ultrasonik s25 fe de optik parmak okuyucu var
s24 ekranı 1-120 hz adaptif ekran s25 fe 48 miydi 60 mıydı tam hatırlamıyorum pil sürelerini bu bayağı nötrlüyor fark azalıyor
s24 daha zevkli bence kullanım açısından

büyük ekran istiyorsan s25 fe küçük ekran olur diyorsan s24
s24te ultrasonik s25 fe de optik parmak okuyucu var
s24 ekranı 1-120 hz adaptif ekran s25 fe 48 miydi 60 mıydı tam hatırlamıyorum pil sürelerini bu bayağı nötrlüyor fark azalıyor
s24 daha zevkli bence kullanım açısından
FE de cidden optik mi var hala…

Geri