x3d işlemci bak kesinlikle. 7800x3d, 9800x3d. Hangisi bütçene uyuyosa. Sanırım 9800x3d uygun.1920x1080 oynuyorum oyunları 20-23k arası bütçe
Nerdeyse her hafta incehesapta 7800x3d 13k bandına düşüyor eğer yarın düşer ve yakalarsan al geç ama yok düşmez ve yetişemez isen1920x1080 oynuyorum oyunları 20-23k arası bütçe
anakart farketmez hepsi olur, çift m2 slot gerekiyor sadeceNerdeyse her hafta incehesapta 7800x3d 13k bandına düşüyor eğer yarın düşer ve yakalarsan al geç ama yok düşmez ve yetişemez isen
7500x3d ya da 9700x bakılabilir kalan bütçe ile anakart bakabiliriz
Anakart için ATX mi MATX mi renk farkeder mi Beyaz siyah?
Ha ikisine bütçe 20-23k anladım. O zaman bütçe yetiyosa 7800x3d bak ki yeter büyük ihtimalle. İlla yetmiyosa 7500x3d bak.işin içinde anakartta var ama
şahsen bana sorsan gigabyte b850 eagle ice alırdımBeyaz ATX 3 slotlu 9.2k
Beyaz MATX 2 slotlu (kendi kullandığım anakart) 9k
Eğer 7800x3d yi yarın yakalarsan tadından yenmez arkadaşın attığı anakartta gayet güzel
oyun için alınacaksa x3d işlemcisi her şekilde mantıklı olacaktır. ama x3d alacaksanız besleyecek anakarta ihtiyacı var ama anakartlar bütçenizi aşmaya başlicaktır. bütçenizi esnetebilirseniz önerdiğim 850 tomahawk çok rahat beslicektir. esnetemesseniz güçlü normal işlemci alıp aynı şekilde anakart alıp kullanabilirsiniz.çok teşekkür ederim, ilginiz ve alakanız için toparlamak istiyorum şimdi mantıklı olarak hepsini göz önünde bulundurunca hangilerini almak mantıklı olur
Hocam işlemci olarak 7800x3d en mantıklısı olacaktır özellikle indirim ile alabilir iseniz anakarta daha çok bütçe kalacakçok teşekkür ederim, ilginiz ve alakanız için toparlamak istiyorum şimdi mantıklı olarak hepsini göz önünde bulundurunca hangilerini almak mantıklı olur