Çözüldü✓ Tebilon 2 Haftada Kargo Getirecek

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
63
Dostlar Selam tebilon üzerinden 5 ay önce bir power supply aldım Fakat power'da sorun çıktığı için 29 Aralık'ta servislerine ulaştırdım Dün bana dönüş yaptılar ve Power için iade ya da değişim onayının geldiğini söylediler Ben de bu onay üzerine tebilo'nun müşteri hizmetlerini aradım ve durumumu anlattım Bana mail göndermemi söylediler satın alın faturamı ve onayın pdf'ini ve ben de gönderdim Bu sabah saat 10.00'da telefonum çaldı tebilondan bir arkadaş aradı ve kargomun birebir değişimi olacağını ellerinde aynı ürünün mevcut olduğunu söyledi ve ben de seve seve kabul ettim zaten istediğim buydu ve bana gün içinde kargoya vereceklerini tahmini olarak da pazartesi günü elime ulaşacağını söyledi Buraya kadar her şey normal fakat Telefonu kapattıktan yaklaşık yarım saat sonra beni aradı ve bazı işlemleri unuttuğunu söyledi ve kargonun elime ulaşması için yaklaşık bir buçuk iki hafta süre verdi ve beni mağdur etti. Sizce ne yapmalıyım buraya kadar okuduysanız da teşekkür ederim

dostum telefonda söyleyemediğin şeyi bize neden soruyosun :D telefonda diyecektin ki kabul etmiyorum 2 hafta çok uzun bir süre bana yardımcı olmanız lazım falan bişeyler demeliydin

dostum telefonda söyleyemediğin şeyi bize neden soruyosun :D telefonda diyecektin ki kabul etmiyorum 2 hafta çok uzun bir süre bana yardımcı olmanız lazım falan bişeyler demeliydin
Sabah yeni uyandıydım o saatte daha doğrusu telefona uyandığım ıcın kafam yerimde değildi :D

Sabah yeni uyandıydım o saatte daha doğrusu telefona uyandığım ıcın kafam yerimde değildi :D
Bu benim de başıma geliyor. Sabah 9'da arıyorlar. Ayılamadan. Tekrar arayın. Biraz sıkıştırın. Şikayetvar.com da yardımcı olur.

Bu benim de başıma geliyor. Sabah 9'da arıyorlar. Ayılamadan. Tekrar arayın. Biraz sıkıştırın. Şikayetvar.com da yardımcı olur.
Acaba hemen mi arasam pazartesi mi arasam onu düşünüyorum.

Hemen arayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı ürün varsa zaten gönderirler. Belge sorunu senin sorunun değil. Sonuçta değişim olmuş. Kendileri halletsin sen neden bekleyesin? Ama aynı ürün yoksa vs bilemiyorum. Ama bekleme.

Hemen arayın.

Aynı ürün varsa zaten gönderirler. Belge sorunu senin sorunun değil. Sonuçta değişim olmuş. Kendileri halletsin sen neden bekleyesin? Ama aynı ürün yoksa vs bilemiyorum. Ama bekleme.
Aynen oyle dedi halletmemiz gereken belgeler var car curt aynı ürün stoklarında var baktım

Tabikide telefon açılmıyor açana kadar aricam illaki açacak

Hallettim bugun kargoya veriyorlar demekki yapabiliyorlarmıs illa uğraştıracaklar

Son Düzenleme: Kargo Verilmiş Demekki 2 Hafta Beklemeleri Gerekmiyormus.

Geri