🔥İndirim ASUS ROG STRIX QLED | HDR500 | 2K | %99 DCI-P3 | 10BİT | 500Hz monitör 44216₺🔥

Oha çok uygun

1767948370600.webp

64gb ddr5 ram fiyatı

dlss/fsr öncesinde kalmış arkadaş.
görüntüyü çamurlaştırdıktan sonra bir anlamı kalmıyorki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam zaten gözünü karartan varsa hiç lafım yok bazı konular tamamen zevk meselesi f/p olmak zorunda değil . ben sistemi topladım ekimde arkadaşlarımın hepsi yok şunun yerine şu daha uygun vs bi sürü konuştular
birebir hobisi olan adama bişi denmez zaten ama görüntüyü çamurlaştıracak teknolojiler açıp 60fps 90 fps yakalamya çalışan adamların ( benim gibi ) bu tarz kasasıyla aynı miktarda para verip canavar gibi monitör almak saçma bence

görüntüyü çamurlaştırdıktan sonra bir anlamı kalmıyorki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birebir hobisi olan adama bişi denmez zaten ama görüntüyü çamurlaştıracak teknolojiler açıp 60fps 90 fps yakalamya çalışan adamların ( benim gibi ) bu tarz kasasıyla aynı miktarda para verip canavar gibi monitör almak saçma bence
Konu hakkında hiçbir fikrin yok sanırım dlss/fsr ilk çıktığında sağdan soldan bir şeyler izleyip okudun görüntüyü bulanıklaştırıyor diye.

4.400 diye girdim konuya 44k çıktı. geldiğimiz noktaya bak

Konu hakkında hiçbir fikrin yok sanırım dlss/fsr ilk çıktığında sağdan soldan bir şeyler izleyip okudun görüntüyü bulanıklaştırıyor diye.
rtx 5060ti ve rx 6700 ekran kartlarını kullandım ikisinide denedim ve Native ayarındaki gibi görüntü kalitesi sunmuyor yüksekten konuşma benle AA ayarıda çözünürlükte nesne kaybolmaları titreşimleride alayı Native kadar iyi değil o yüzden çocukla konuşmuyosun biliyorumki bişiler söylüyorum kimsede dediklerimin tersini söyleyemez.

yanlış anlamayın ama rtx 5090 lı full + full sisteminiz yoksa alınacak verilecek bi para değil yani o fiyatlara direk kasa toplanıyor yemişim oledini
bence saçmalamışsın. oeld kullanmadığın belli. giriş seviye sistem bile olsa oled görüntü kalitesi için geçilebilir. hiçbir şekilde abartı falan değil oynadığınız oyun farklıymış gibi geliyor oledde. evde masaüstünü lg oled g3 tvye bağlanıp kullanıyorum ben 10400f rx7600. oynadığım oyunlar max ayarlarda 120fps çalışıyor. çalışmazsa çok nadir 5070 ti laptopu bağlıyorum hogwarts legacy falan oynarken veya doom. tabi bu cihaza bu parayı verene kadar gidin 55 inch c2 veya c3 alın sarı siteden daha ucuza. hem 12 bit 4k 120hz 100 dcip3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri