❌İndirim Bitti! Philips Evnia SPK9718 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 3279₺

Piyasadaki 8K Hz mouselerin çoğu 8K Hz desteklemiyor. İlk olarak razer uygulaması var pollingrate orada denedim gerçekten 8K Hz destekliyor. İkinci olarak malzeme kalitesi ve hissiyatı bakımından bu sensörü kullanıpta bu denli malzeme kalitesine ve hissiyata kaplamaya önem veren marka az gördüm vardır tabii ki ama bu muhtemelen Philips markası olmasından kaynaklı bir tık özen göstermişler. Hissiyat ve kalite olarak öneririm. Üçüncü olarak mousede ilerleyen zamanlarda scroll tuşu hasar görüyor bundan şu ana kadar rastlamadım scroll tuşunu csde bunny yapmak için kullanıyorum sorunsuz tırtıklı şekilde devam ediyor. Son olarak Philips'in programı var Precession Center diye buradan istediğin gibi mouseye makro vs. atayabiliyorsun uygulamanın tek sıkıntısı Türkçe olmaması onun haricinde tamamıyla sade ve kullanışlı bir arayüzü var.
Deneyimlerin nasıl?

Ben scyrox V6 kullanıyorum o da gayet güzel ve hafif malzeme kalitesi çok üst düzey olmasa da idare ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben scyrox V6 kullanıyorum o da gayet güzel ve hafif malzeme kalitesi çok üst düzey olmasa da idare ediyor
8k Hz de stabil verebiliyor

mcu belli değil switchler belli değil ama 3300 tl

Fiyat için bir şey diyemem ama kendi düşüncem viper V3 pro kadar iyi değil diye düşünüyorum ama alınabilir
Hiç bir mouse şu anda viper v3 pronun üstü değildir dediğin gibi ama daha uygun yollu üst segment için değerlendirilebilir bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mcu belli değil switchler belli değil ama 3300 tl
Mcu Nordic 52840 diye biliyorum da switchleri bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,261
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi