🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Telsiz borcu yüzünden mesaj gonderilmiyor almanın başka yolu yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerede kalıyor bu kampanya
Türk Telekom Uygulamasına gir hocam>En alttan ''Mağaza'' ikonuna tıkla> Aşağıya kaydır direkt karşına çıkar.

Orada çıkmazsa web üzerinden Türk Telekom Online İşlemlere giriş yap. Biraz aşağıya kaydırınca Bi' Dünya Fırsat yazıyor ona tıklayıp oradan bak.

Ben uygulama üzerinden aldım, Selfy'e kaydolduktan 1 gün sonra kampanya çıktı ben de.

Türk Telekom Uygulamasına gir hocam>En alttan ''Mağaza'' ikonuna tıkla> Aşağıya kaydır direkt karşına çıkar.

Orada çıkmazsa web üzerinden Türk Telekom Online İşlemlere giriş yap. Biraz aşağıya kaydırınca Bi' Dünya Fırsat yazıyor ona tıklayıp oradan bak.

Ben uygulama üzerinden aldım, Selfy'e kaydolduktan 1 gün sonra kampanya çıktı ben de.
Hocam bir şifre verdi bunu nereye gireceğim

steam indirimlerinde warhammer space marine 2 alıcaktım bynogame kodları bittiği için alamamıştım bu kodları kullandıktan sonra tekrar indirime girdiğini fark ettim hemen çektim oyunu, daha ucuza geldi XD

Alıp yaptım konu sahibine teşekkür ederim ama ülkenin yarısı bu kodu ordan alıp oraya girip ordana alıp oraya girip ordanda oraya girip yapacak kapasitede değil resmen kimse yararlanmasın kampanyası olmuş
Hocam şifreyi nereye giriyoruz bynogame sitesinde kupon ekle kısmına yazınca kabul etmedi

Hesabım Kupon ekle kısmından yaptık hocam nasıl bir hata veriyor? Katılım limiti falan dolmuş olabilir

Bizim evde turk telekom hat kullanan 2 kişi var steam kodu nasıl alabilirim arkadaşlar?

Bizim evde turk telekom hat kullanan 2 kişi var steam kodu nasıl alabilirim arkadaşlar?
Google’a “Bynogame steam para aktarma” yaz en üstte çıkıyor ona bas ordan 230₺ye 5$steam cüzdan kodu satın al onu da steamde cüzdan bölümüne bastıktan sonra kod kullan yazacak oraya yapıtır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,123
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri