metehany13
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
benim kargom geldi ama daha açmadım kararsızım iade etsem mi etmesem mi 
Hocam memnun musunuz yoksa hyperx cloud 3 s alicamYedek pad yok. Kablolu baglanti secenegi de yok ama wifi gecikme 20 snin altinta bu iyi bir ozellik. Ayrica fps oyunlari oynuyarsaniz ses profilleri ile 1 adim one gecebilirsiniz. Malzeme kalitesi pek iyi degil. Zaten razer v2 pro da oldugu gibi bu konuda biraz zayif. Mikrofon kalitesi ise herkes harika diyor.
Ben almadim. Internetten ogrenebildiklerim bunlar.Hocam memnun musunuz yoksa hyperx cloud 3 s alicam
Hocam yorumunuz nedir?Benim bugün gelecek Logitech Superlight'tan geçiş yapıyorum 4-5 yıl sonra. Denedikten sonra bilgi veririm.
Hocam merhaba daha yeni geldi yaklaşık 30 dakika kadar test yapabildim. Logitech Superlight'a kıyasla deri pedleri daha kaliteli ve şık duruyor. Özellikle mikrofon kalitesini beğendim, 10 üzerinden 8 diyebilirim. Genel tasarımı aslında kırılabilecek gibi duruyor ilk bakışta ama ele alınca esneklik payı fazla. Çok kırılacak bir tarafı yok gibi duruyor. Kablolu olarak çalışıyor, bir kişi sanırım çalışmadığını belirtmişti. Kulaklık gerçekten baya hafif ve rahat kafanızda yok gibi.Hocam yorumunuz nedir?
kardeşim ben de kulaklığı teslim aldım ve 2 3 gündür aktif olarak deneyimliyorum. Yalnız mic olarak önceki kulaklığım olan hyperx cloud 2 ile bir farkı olmadığını söylüyorlar, bana göre cloud 2 mic rezaletti. ama genel olarak mikrofonun gayet iyi olduğunu net ve ses seviyesinin yüksek, anlaşılır olduğunu söylüyor arkadaşlarım. Yaptığın bir mic ayarı var mı synapse uygulaması üzerinden kaliteyi daha iyi yakalamak için? ben ayarların içinde biraz gezdim de işin içinden çıkamadımHocam merhaba daha yeni geldi yaklaşık 30 dakika kadar test yapabildim. Logitech Superlight'a kıyasla deri pedleri daha kaliteli ve şık duruyor. Özellikle mikrofon kalitesini beğendim, 10 üzerinden 8 diyebilirim. Genel tasarımı aslında kırılabilecek gibi duruyor ilk bakışta ama ele alınca esneklik payı fazla. Çok kırılacak bir tarafı yok gibi duruyor. Kablolu olarak çalışıyor, bir kişi sanırım çalışmadığını belirtmişti. Kulaklık gerçekten baya hafif ve rahat kafanızda yok gibi.
Ses kalitesi müzik kısmında bass olarak yeterli, ses seviyesi genel olarak tüm kullandığım kulaklıklarda yetersiz geliyor bana açıkçası, bunda da öyle. O yüzden booster programlar kullanıyorum o şekilde gayet iyi. Synapse kurup oyunda da deneyeceğim tekrar dönüş yaparım.
hocam hayırlı olsun. Synapse uygulamasında netlik arttırma arka plan seslerini kısma gibi ayarlar var. Hangi sekmede bırakırsanız orası aktif çalışıyor. Netlik arttırma kısmında 70 civarına getirip bırakmak en iyi performans gibime geldi benimkardeşim ben de kulaklığı teslim aldım ve 2 3 gündür aktif olarak deneyimliyorum. Yalnız mic olarak önceki kulaklığım olan hyperx cloud 2 ile bir farkı olmadığını söylüyorlar, bana göre cloud 2 mic rezaletti. ama genel olarak mikrofonun gayet iyi olduğunu net ve ses seviyesinin yüksek, anlaşılır olduğunu söylüyor arkadaşlarım. Yaptığın bir mic ayarı var mı synapse uygulaması üzerinden kaliteyi daha iyi yakalamak için? ben ayarların içinde biraz gezdim de işin içinden çıkamadım![]()