RX 9060 XT 16 GB GDDR6 Ekran kartına Monitör önerisi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Genellikle Triple A oyunları oynuyorum bazen de rekabetçi fps oyunları, bu bağlamda nasıl bir monitör almalıyım bütçem 5.000 ile 10.000 TL arası. Çok fazla seçenek var bütçeme göre en iyi hangisi olur bilemedim. Bu kriterlerde özellikle Triple A oyunlarda kaliteli canlı görüntüler verebilecek monitör tavsiye edebilir misiniz.

Son düzenleme:
4 yıl kadar James Donkey 1080p 27 inch monitörünü kullandım bozuldu sonra dedimki madem alıyorum 2k alayım aşağıdaki :https://www.hepsiburada.com/gamepow...MIlfytkaX-kQMVrEFBAh329ASTEAAYASAAEgJp4PD_BwE
ürünü aldım 6500 tl ye geldi bana tanıdık vasıtasıyla aynı gün alabildim ve şunu söylim kesinlikle 1080p monitör kullanılmaz benim sistemde çok iyi değil giriş seviyesi şu döneme göre ve bence o fiyat aralığında attığım monitöre bakabilirsin 5. gün bugün baya memnunum

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Genellikle Triple A oyunları oynuyorum bazen de rekabetçi fps oyunları, bu bağlamda 1080P monitör bakıyorum bütçem 5.000 ile 10.000 TL arası. Çok fazla seçenek var bütçeme göre en iyi hangisi olur bilemedim. Bu kriterlerde özellikle Triple A oyunlarda kaliteli canlı görüntüler verebilecek monitör tavsiye edebilir misiniz.
bence hibrit monitör güzel bulursanız tercih edilir sisteminize göre ben 1080p 180hz kullanıyorum 1660 ti sağolsun iyi oyunlarda 75 hz 100 fps yetiyor açıkcası rekabetçide v.s 180 işimi görüyor

4 yıl kadar James Donkey 1080p 27 inch monitörünü kullandım bozuldu sonra dedimki madem alıyorum 2k alayım aşağıdaki :https://www.hepsiburada.com/gamepow...MIlfytkaX-kQMVrEFBAh329ASTEAAYASAAEgJp4PD_BwE
ürünü aldım 6500 tl ye geldi bana tanıdık vasıtasıyla aynı gün alabildim ve şunu söylim kesinlikle 1080p monitör kullanılmaz benim sistemde çok iyi değil giriş seviyesi şu döneme göre ve bence o fiyat aralığında attığım monitöre bakabilirsin 5. gün bugün baya memnunum
Aslında bende ilk başta 2K monitör düşünüyordum ama sonra biraz araştırma yaptığımda sistemimin 2K için oyunlarda yüksek ayarlarda çok uzun ömürlü olmucağı gibi şeyler okudum. 2 sene civarı her oyun olmamakla birlikte yüksek ayarlarda oynatabileceği sonra ayarları biraz kısmam gerekiceği söyleniyor.O yüzden bende 1080P monitör almaya karar verdim.Çünkü yeni aldığım bir bilgisayarda grafik ayarlarını kısmak istemiyorum. (Sistemim RX9060XT 16 GB ekran kartı,Ryzen 5 7500F işlemci, 16 GB Ram)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 sene bozulmadan giden AOC, MSI, Samsung gibi modeller var birde ktc var oda iyi diyorlar
Teşekkür ederim. Direk söyleyebilceğiniz Bi model varmı şu model iyi diyebileceğiniz.

bence hibrit monitör güzel bulursanız tercih edilir sisteminize göre ben 1080p 180hz kullanıyorum 1660 ti sağolsun iyi oyunlarda 75 hz 100 fps yetiyor açıkcası rekabetçide v.s 180 işimi görüyor
Teşekkürler.

Aslında bende ilk başta 2K monitör düşünüyordum ama sonra biraz araştırma yaptığımda sistemimin 2K için oyunlarda yüksek ayarlarda çok uzun ömürlü olmucağı gibi şeyler okudum. 2 sene civarı her oyun olmamakla birlikte yüksek ayarlarda oynatabileceği sonra ayarları biraz kısmam gerekiceği söyleniyor.O yüzden bende 1080P monitör almaya karar verdim.Çünkü yeni aldığım bir bilgisayarda grafik ayarlarını kısmak istemiyorum. (Sistemim RX9060XT 16 GB ekran kartı,Ryzen 5 7500F işlemci, 16 GB Ram)

Teşekkür ederim. Direk söyleyebilceğiniz Bi model varmı şu model iyi diyebileceğiniz.

Teşekkürler.
sistemin nedir ? o kadar teknoloji var boşuna değil ya :D

Doğru söylüyorsunuz😃
Sistemim:
RX9060XT 16 GB DDR6 128Bit ekran kartı
Ryzen 5 7500F 3.7Ghz/5.0Ghz işlemci
16 GB Ram DDR5
Her türlü oynarsın 2k da :D 16gb vram var saf gücü bile yeter ancak fsr ile her türlü oynarsın.

Her türlü oynarsın 2k da :D 16gb vram var saf gücü bile yeter ancak fsr ile her türlü oynarsın.
Peki grafik ayarlarını düşürmem gerekirmi sizce çünkü yeni aldığım bir bilgisayarda ayar düşürmek istemiyorum pek😀

bende aoc 240hz 2k monitör alacağım 2 hafta sonra şuan kullandığımdan Q27G4ZR modeline geçmeyi düşünüyorum aynı ekran kartı 240fps alır mıyım sizce cyberpunk cs gow karışık oyunlar hikayeli fps fark etmez fsr açarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri