🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Google’a “Bynogame steam para aktarma” yaz en üstte çıkıyor ona bas ordan 230₺ye 5$steam cüzdan kodu satın al onu da steamde cüzdan bölümüne bastıktan sonra kod kullan yazacak oraya yapıtır
250tl yi nasıl alacağım

şu hesaplarında fazladan para olanlar ne yapıpta o kadar para topluyor

Donate olabilir yayıncıysa
peki şimdi 2 tane ayrı kod verıyorya onları steam kodu alırken kullanabılıyormuyuz aynı anda yoksa 125 TL İndirim kodu kullanıp kalanı kendımızmı tamamlıcaz yani ayrı ayrı 5 dolar almak zorundamı kalıcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o degılde ben önceden katılmıstım 1 kodun ssinı almışım diğeri yok şimdide vermiyor limit dolmuş diye saçmalığa bak

TÜRKTELEKOM SELFLİLİER SAĞ ALTTAKİ SEKMEDEN BANA ÖZEL KISMINDAN BYNOGAME KODLARINI ALIP KULLANABİLİR İSTER PLAY KOD İSTER STEAM CÜZDAN KOD ALIN
KULLANMAYANLAR YAZSIN DEĞERİNDE ALIRIM
https://www.selfy.com.tr/kampanyalar/bynogame

5500₺ bakiye birikti Vesselam 😂
Forumdaşlar dua ediyo modlar ceza veriyo bu konudan 3 ceza aldım
Kodu alıp birini ss aldım diğerini alamadim bir yerden göremiyorum nasil gorebilirim

peki şimdi 2 tane ayrı kod verıyorya onları steam kodu alırken kullanabılıyormuyuz aynı anda yoksa 125 TL İndirim kodu kullanıp kalanı kendımızmı tamamlıcaz yani ayrı ayrı 5 dolar almak zorundamı kalıcaz

o degılde ben önceden katılmıstım 1 kodun ssinı almışım diğeri yok şimdide vermiyor limit dolmuş diye saçmalığa bak
Kodu alıp birini ss aldım diğerini alamadim bir yerden göremiyorum nasil gorebilirim
Sms’lerde gözükmüyor mu Türktelekom sohbetinin içinde

Hocamlar şöyle telsiz kullanım borcu olanlar için ben uygulama içinden denemiştim dün başvurmayı zaten sonrasında mesaj geldi self dünyasına hoşgeldiniz diye bugün şimdi girince uygulama mavi olmuş 2 tane kodumu alabildim bunları paraya çevirmenin bir yolu var mı yada skin veyahut kasa alıp satıp daha fazla elde etme yolu var mı

arkadaslar bi sey sorucam siz niye 5 dolar cüzdan bakiyesi aliyonuz ben 250 liralık skin aliyorum steamda 7 dolara satiyorum
Hangisi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri