Hytale Sizce Tutar mı ?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba. Hytale oyunu biliyorsunuz ki 13 ocak da açılıyor bende bu oyunda içerik üretmek ve insanlarla paylaşmak istiyorum. Sizce Minecraft etkisi yapar mı güzel bir kitlesi olur mu dersiniz ?

Minecraft etkisi yapmaz, muhtemelen hiçbir oyun yapamayacak. Tutar mı kısmına gelirsek bence Türkiyede tutmaz ama yabancı içerik tutabilir

Arkadaşlar merhaba. Hytale oyunu biliyorsunuz ki 13 ocak da açılıyor bende bu oyunda içerik üretmek ve insanlarla paylaşmak istiyorum. Sizce Minecraft etkisi yapar mı güzel bir kitlesi olur mu dersiniz ?
Riot games eğer salmasaydı evet , şuanda ise muhtemelen büyük hype yarattığı için çoğu insan beklediğini alamayacak ve hayal kırıklığına uğrayacak ve minecraft etkisi kesinlikle yapamaz gibi.

aslında içinde olduğum durumu şöyle özetliyeyim. ben çok az minecraft oynadım ve bilgim gerçekten az bundan dolayı içerik üretirken çok zorlanıyorum acaba diyorum hytale de mi şansımı denesem hazır kimsenin de bilgisi olmayacak sıfırdan birlikte öğrenecek insanlar vs vs.

aslında içinde olduğum durumu şöyle özetliyeyim. ben çok az minecraft oynadım ve bilgim gerçekten az bundan dolayı içerik üretirken çok zorlanıyorum acaba diyorum hytale de mi şansımı denesem hazır kimsenin de bilgisi olmayacak sıfırdan birlikte öğrenecek insanlar vs vs.
Deneyebilirsin kaliteli içerik yaparsan neden olmasın

Oyunun Build kısmı MC kadar iyi değil veya hiç yok sanırım

Geri