peki bu kulaklığın kumaş versiyonu var mı? deri pek sevmiyorumsonunda mantıklı bir tavsiye vereni görüyorum hocam. Arkadaşa katılıyorum, kesinlikle v2 hyperspeed almalısın neden dersen forumlara gir v2 hyperspeed kronik sorunları yaz karşına çok fazla bir şey çıkmaz çünkü kulaklığın herhangi bir sıkıntısı yok...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyatlara belki bundan daha kaliteli bir kulaklık vardır ama daha sorunsuz bir kulaklık yoktur.
Kullanıyor musunuz hyperxHyperX Cloud III S Wireless Black-Red Gaming Headset Kablosuz Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud III S Wireless Black-Red Gaming Headset Kablosuz Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sorunsuz malzeme kalitesi çok iyi ve pil süresi çok iyi kendim de kullanıyorum. Blackshark da olabilir fakat kronik menteşe kırılma sorunu vardı onların iyi araştırın
evetKullanıyor musunuz hyperx
Memnunmusunuz
Ben gayet memnunum deri pedler çok rahat ama beni terlettiği için ben soğutma jelli pede geçmiştim. Sesi standart halinde biraz kötü gelebilir ama ben dolby access uygulaması ile kullanıyorum öyle çok daha iyi müziklerde falanMemnunmusunuz
İkisini de kullanmıyorum. Dolby Access satın aldım microsoft store üzerinden. Hazır müzik ve oyun modları var o şekilde kullanıyorumSon olarak driver olarak kendi hyperx driverimi daha iyi yoksa dts mi