Oyun Projem - Depth of Space

Merhaba hocalarım. Birkaç gün önce sizlerle paylaştığım sci-fi türü yapıyı renklendirerek ve biraz daha detay ekleyerek son güncellemeyi sizlerle paylaşıyorum. Modelin yapımı bitti, model sci-fi türü askeri bir bina. Son güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mal müthiş hocam peki bu tam olarak nedir :D

Tahmini ne zaman çıkar oyun hocam çıktığı gibi oynayacağım.

Tahmini ne zaman çıkar oyun hocam çıktığı gibi oynayacağım.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam. Net bir tarih vermek zor olsa da, tahminen 2027 yılının başları gibi oyunu mobilde piyasaya süreceğim. Bu yıl özellikle modelleme için çok yoğun çalışacağım. Eğer 2027 başları olmasa bile, 2027 yaz ayı da olabilir, büyük ihtimalle 2027 yılı çıkış yılı olacaktır.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam. Net bir tarih vermek zor olsa da, tahminen 2027 yılının başları gibi oyunu mobilde piyasaya süreceğim. Bu yıl özellikle modelleme için çok yoğun çalışacağım. Eğer 2027 başları olmasa bile, 2027 yaz ayı da olabilir, büyük ihtimalle 2027 yılı çıkış yılı olacaktır.
BAŞARILAR DİLERİM

Tam 1 Yıl Olmuş Nerdeyse Hocam 2 Yıl Çok Uzun Bir Süre Değil Mi YA

Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Hocam baya duygulandım görselleri görünce çok eskiden oynadığım NOVA ya benziyor başarılar umarım istediğiniz gibi olur

Geri