Oyun Projem - Depth of Space

Teşekkür ederim hocam ilginiz için. Biraz uzun sürecek bitmesi ama mutlaka haber vereceğim.
Bende haber bekliyorum hocam, ilk testerlarından biri olabilirim. Mesleki deformasyon başkasının gözüne batmayan en ufak hatalar bile benden kolay kolay kaçamıyor :D

Merhaba hocalarım. 3 hafta önce yavaştan kolları sıvadım ve 3D modelleme için Blender programına giriş yaptım. Bugün Sci-fi tarzında koridor modelinin ilk duvarını oluşturdum. Şu anlık demo, birkaç küçük detay ekleyeceğim ve renklendirme de yapacağım. Sizce nasıl görünüyor?
1000167133.webp
1000167134.webp

Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.

görselden yola çıkarak söyle öneride bulunabilirim ikonları bazıları biraz daha küçültürseniz aydınlatmları ilk giriş yerleri biraz aydın bazı yerlerini karanlık efek eklebilirsiniz oyunda yaratıcılık yaratıkları mümkünse kendiniz yapın oyunun kalitesi ve oynanış olarak güç kazandırır

görselden yola çıkarak söyle öneride bulunabilirim ikonları bazıları biraz daha küçültürseniz aydınlatmları ilk giriş yerleri biraz aydın bazı yerlerini karanlık efek eklebilirsiniz oyunda yaratıcılık yaratıkları mümkünse kendiniz yapın oyunun kalitesi ve oynanış olarak güç kazandırır
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Yaratık ve diğer modelleri kendim Blender programında modelliyorum. Diğer önerileriniz için de teşekkür ederim.

Merhaba hocalarım, duvar modelini bugün biraz daha geliştirdim, ayrıca tavan ve zemin modellerini de yaptım. Renklendirme işini ise en sona bırakmayı düşünüyorum. Sizce nasıl görünüyor?

Ekler

• picture1.webp
    picture1.webp
    32.4 KB · Hit: 6
  • picture2.webp
    picture2.webp
    31.9 KB · Hit: 6
  • picture3.webp
    picture3.webp
    57.9 KB · Hit: 6
  • picture4.webp
    picture4.webp