Neler Yeni

Oyun Projem - Depth of Space

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
murat
Bu tarz projeler zaman alabiliyor, farkındayım. Ama ne olursa olsun bitirmek için elimden geleni yapacağım. Sabırla, istikrarlı şekilde ilerliyorum. Hayırlısı diyelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öncelikle başarılar dilerim, umarım istediğiniz başarıya ulaşırsınız. Eğer karakter animasyonlarından bahsediyorsanız Mixamo bu konuda iyi olabilir, ücretsiz ve hazır animasyonlar var, eğer daha özel animasyonlar istiyorsanız Blenderda basit riglerle başlayıp oradan export edebilirsiniz.
hocam jumpscareler için realistic bir şey istiyorum 5 ayımı aldı level tasarım bitti sonunda Şükürler olsun bildiğin animasyon paketi varmı jumpscare için

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yahya
hocam jumpscareler için realistic bir şey istiyorum 5 ayımı aldı level tasarım bitti sonunda Şükürler olsun bildiğin animasyon paketi varmı jumpscare için
hocam eğer Unity oyun motoru kullanıyorsanız Unity Asset Store'dan Horror Jumpscare Pack diye aratarak bulabilirsiniz. Bunun dışında Sketchfab sitesinden de 3D animasyonlu jumpscare bulabilirsiniz.

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
murat
hocam eğer Unity oyun motoru kullanıyorsanız Unity Asset Store'dan Horror Jumpscare Pack diye aratarak bulabilirsiniz. Bunun dışında Sketchfab sitesinden de 3D animasyonlu jumpscare bulabilirsiniz.
hocam ue5 ile yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,633
Üyeler
172,261
Son üye
caskeykin
Top Bottom