\_xKralTR_/
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
deadspace anımsattı
hocam başlangıçta oyunun ana hikayesi ve senaryosu için defter kullandım, ayrıca oyunun haritalarını ve level design kısımlarını da deftere çizdim, bunun dışında oyunda bulunan silahların isimleri, karakter isimlerini Word belgesi olarak yazdım, senaryo yazma tekniği falan kullanmadım, açıkçası tamamen kendi hayal ve düşüncelerimle senaryoyu oluşturdumHikayeyi kendiniz yazdığınız söylemişsiniz hikayeyi düz word editöründe mi yazdınız araştırabileceğim bi senaryo yazma tekniği falan kullandınız mı?
projenin Switch Platformunu Android için oluşturdum, proje bittikten sonra iOS için de çıkaracağım, ayrıca hocam dediğinizde haklısınız fotoğraflardan pek bir şey anlaşılmıyor oyunun oynanışı, mekaniği merak ediliyor, oynanış videosunu çekmek için optimizasyon ile uğraşıyorum, oyunun kısa bir oynanış videosunu yakında paylaşacağımMerhaba
Hocam elinize sağlık, Fotolardan bisey anlamak çok mümkün değil ama güzel olması dileğiyle. Benim merak ettiğim ios için mi android için mi yoksa her ikisi için mi yapıyorsunuz bu oyunu
iyi forumlar
Günün ne kadarını bu projeye ayırıyorsun.Gündelik hayatını etkliyor mu?hocam başlangıçta oyunun ana hikayesi ve senaryosu için defter kullandım, ayrıca oyunun haritalarını ve level design kısımlarını da deftere çizdim, bunun dışında oyunda bulunan silahların isimleri, karakter isimlerini Word belgesi olarak yazdım, senaryo yazma tekniği falan kullanmadım, açıkçası tamamen kendi hayal ve düşüncelerimle senaryoyu oluşturdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
projenin Switch Platformunu Android için oluşturdum, proje bittikten sonra iOS için de çıkaracağım, ayrıca hocam dediğinizde haklısınız fotoğraflardan pek bir şey anlaşılmıyor oyunun oynanışı, mekaniği merak ediliyor, oynanış videosunu çekmek için optimizasyon ile uğraşıyorum, oyunun kısa bir oynanış videosunu yakında paylaşacağım
çok teşekkür ederim hocam yorumunuz içinallah işini rast getirsin, umarım istediğini uygulayabilirsin piyasaya rakip lazım .d
birkaç ay önce fazla zaman ayırıyordum, bazen sabahladığım da oluyordu, ortalama 13-14 saat çalışıyordum, son 2 aydır ingilizce öğrenmeye çalıştığım için şu an ortalama 4-5 saat çalışıyorum, bazen daha fazla zaman ayırmak için sabah 7-8 gibi uyanıp projeyle uğraşıyorumGünün ne kadarını bu projeye ayırıyorsun.Gündelik hayatını etkliyor mu?
Exp kasarak ilerlemeli böyle mmporg fakat fps tarzı Tecrübe kasarak ilerlemeli olursa daha hoş olur.Unity Asset Store ve diğer internet kaynaklarından aldım
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, oyunu mobil için çıkaracağımHeyecanla bekliyoruz hocam, hangi platforma çıkarmayı planlıyorsunuz?
teşekkür ederim hocamBaşarılar dilerim en kısa sürede piyasa çıkarmanız dileği ile kolay gelsin
Uzun süredir takip ediyorum hocam,elinize sağlık.Küçük bir gameplay gelirse iyi oluröncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, oyunu mobil için çıkaracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim hocam