Neler Yeni

Oyun Projem - Depth of Space

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Hikayeyi kendiniz yazdığınız söylemişsiniz hikayeyi düz word editöründe mi yazdınız araştırabileceğim bi senaryo yazma tekniği falan kullandınız mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ertuğrul CERAN
Merhaba
Hocam elinize sağlık, Fotolardan bisey anlamak çok mümkün değil ama güzel olması dileğiyle. Benim merak ettiğim ios için mi android için mi yoksa her ikisi için mi yapıyorsunuz bu oyunu

iyi forumlar

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yahya
Hikayeyi kendiniz yazdığınız söylemişsiniz hikayeyi düz word editöründe mi yazdınız araştırabileceğim bi senaryo yazma tekniği falan kullandınız mı?
hocam başlangıçta oyunun ana hikayesi ve senaryosu için defter kullandım, ayrıca oyunun haritalarını ve level design kısımlarını da deftere çizdim, bunun dışında oyunda bulunan silahların isimleri, karakter isimlerini Word belgesi olarak yazdım, senaryo yazma tekniği falan kullanmadım, açıkçası tamamen kendi hayal ve düşüncelerimle senaryoyu oluşturdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba
Hocam elinize sağlık, Fotolardan bisey anlamak çok mümkün değil ama güzel olması dileğiyle. Benim merak ettiğim ios için mi android için mi yoksa her ikisi için mi yapıyorsunuz bu oyunu

iyi forumlar
projenin Switch Platformunu Android için oluşturdum, proje bittikten sonra iOS için de çıkaracağım, ayrıca hocam dediğinizde haklısınız fotoğraflardan pek bir şey anlaşılmıyor oyunun oynanışı, mekaniği merak ediliyor, oynanış videosunu çekmek için optimizasyon ile uğraşıyorum, oyunun kısa bir oynanış videosunu yakında paylaşacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,683
Üyeler
170,235
Son üye
RamazanBtn
Top Bottom