Neler Yeni

Oyun Projem - Depth of Space

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Hikayeyi kendiniz yazdığınız söylemişsiniz hikayeyi düz word editöründe mi yazdınız araştırabileceğim bi senaryo yazma tekniği falan kullandınız mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ertuğrul CERAN
Merhaba
Hocam elinize sağlık, Fotolardan bisey anlamak çok mümkün değil ama güzel olması dileğiyle. Benim merak ettiğim ios için mi android için mi yoksa her ikisi için mi yapıyorsunuz bu oyunu

iyi forumlar

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yahya
Hikayeyi kendiniz yazdığınız söylemişsiniz hikayeyi düz word editöründe mi yazdınız araştırabileceğim bi senaryo yazma tekniği falan kullandınız mı?
hocam başlangıçta oyunun ana hikayesi ve senaryosu için defter kullandım, ayrıca oyunun haritalarını ve level design kısımlarını da deftere çizdim, bunun dışında oyunda bulunan silahların isimleri, karakter isimlerini Word belgesi olarak yazdım, senaryo yazma tekniği falan kullanmadım, açıkçası tamamen kendi hayal ve düşüncelerimle senaryoyu oluşturdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba
Hocam elinize sağlık, Fotolardan bisey anlamak çok mümkün değil ama güzel olması dileğiyle. Benim merak ettiğim ios için mi android için mi yoksa her ikisi için mi yapıyorsunuz bu oyunu

iyi forumlar
projenin Switch Platformunu Android için oluşturdum, proje bittikten sonra iOS için de çıkaracağım, ayrıca hocam dediğinizde haklısınız fotoğraflardan pek bir şey anlaşılmıyor oyunun oynanışı, mekaniği merak ediliyor, oynanış videosunu çekmek için optimizasyon ile uğraşıyorum, oyunun kısa bir oynanış videosunu yakında paylaşacağım

erencavdarr

80+ Bronze
allah işini rast getirsin, umarım istediğini uygulayabilirsin piyasaya rakip lazım .d

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Murat Aslan
hocam başlangıçta oyunun ana hikayesi ve senaryosu için defter kullandım, ayrıca oyunun haritalarını ve level design kısımlarını da deftere çizdim, bunun dışında oyunda bulunan silahların isimleri, karakter isimlerini Word belgesi olarak yazdım, senaryo yazma tekniği falan kullanmadım, açıkçası tamamen kendi hayal ve düşüncelerimle senaryoyu oluşturdum

projenin Switch Platformunu Android için oluşturdum, proje bittikten sonra iOS için de çıkaracağım, ayrıca hocam dediğinizde haklısınız fotoğraflardan pek bir şey anlaşılmıyor oyunun oynanışı, mekaniği merak ediliyor, oynanış videosunu çekmek için optimizasyon ile uğraşıyorum, oyunun kısa bir oynanış videosunu yakında paylaşacağım
Günün ne kadarını bu projeye ayırıyorsun.Gündelik hayatını etkliyor mu?

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yahya
allah işini rast getirsin, umarım istediğini uygulayabilirsin piyasaya rakip lazım .d
çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için

Günün ne kadarını bu projeye ayırıyorsun.Gündelik hayatını etkliyor mu?
birkaç ay önce fazla zaman ayırıyordum, bazen sabahladığım da oluyordu, ortalama 13-14 saat çalışıyordum, son 2 aydır ingilizce öğrenmeye çalıştığım için şu an ortalama 4-5 saat çalışıyorum, bazen daha fazla zaman ayırmak için sabah 7-8 gibi uyanıp projeyle uğraşıyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Heyecanla bekliyoruz hocam, hangi platforma çıkarmayı planlıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Umut Metin
Başarılar dilerim en kısa sürede piyasa çıkarmanız dileği ile kolay gelsin

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim