Merhaba
Hocam elinize sağlık, Fotolardan bisey anlamak çok mümkün değil ama güzel olması dileğiyle. Benim merak ettiğim ios için mi android için mi yoksa her ikisi için mi yapıyorsunuz bu oyunu
hocam başlangıçta oyunun ana hikayesi ve senaryosu için defter kullandım, ayrıca oyunun haritalarını ve level design kısımlarını da deftere çizdim, bunun dışında oyunda bulunan silahların isimleri, karakter isimlerini Word belgesi olarak yazdım, senaryo yazma tekniği falan kullanmadım, açıkçası tamamen kendi hayal ve düşüncelerimle senaryoyu oluşturdum
Merhaba
Hocam elinize sağlık, Fotolardan bisey anlamak çok mümkün değil ama güzel olması dileğiyle. Benim merak ettiğim ios için mi android için mi yoksa her ikisi için mi yapıyorsunuz bu oyunu
projenin Switch Platformunu Android için oluşturdum, proje bittikten sonra iOS için de çıkaracağım, ayrıca hocam dediğinizde haklısınız fotoğraflardan pek bir şey anlaşılmıyor oyunun oynanışı, mekaniği merak ediliyor, oynanış videosunu çekmek için optimizasyon ile uğraşıyorum, oyunun kısa bir oynanış videosunu yakında paylaşacağım