Neler Yeni

Oyun Projem - Depth of Space

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
efe araci
foruma ilk geldiğimden beri takip ediyorum :D bekliyoruz.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Alihan YILMAZ
İki tane oyun görünümlü duvar kâğıdı. Bir hareket yok.

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yahya
İki tane oyun görünümlü duvar kâğıdı. Bir hareket yok.
Şu an Blender öğrenme sürecindeyim, yaklaşık 2 aylık bir eğitim sürecim kaldı. Bu yüzden şimdilik yalnızca iki görsel paylaşabildim. Oyun geliştirme sabır ve zaman isteyen bir iş, hazır olduğumda çok daha fazlasını paylaşacağım hocam merak etmeyin

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Sezer Aktaşlı
Hocam mesela bu oyunu yaparken algoritma şeması çizip bir stüdyoya pazarlama arayışı , modellemeler vs yapıyor musun ? Ben bunu merak ediyorum tek başına yapanlar modellemeyi hazır assetlerle mi yapıyor , stüdyolara pazarlıyor mu , algoritma şemasını çiziyor mu diye düşünüyorum çünkü ben bu sektöre yeni adım atıcam ilk kez motor öğreneceğim. Merak ettiğim bir konu

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yahya
Hocam mesela bu oyunu yaparken algoritma şeması çizip bir stüdyoya pazarlama arayışı , modellemeler vs yapıyor musun ? Ben bunu merak ediyorum tek başına yapanlar modellemeyi hazır assetlerle mi yapıyor , stüdyolara pazarlıyor mu , algoritma şemasını çiziyor mu diye düşünüyorum çünkü ben bu sektöre yeni adım atıcam ilk kez motor öğreneceğim. Merak ettiğim bir konu
Hocam ben şu an tamamen oyun geliştirme ve modelleme kısmına odaklanıyorum, herhangi bir pazarlama arayışım yok. Tek başına yapanların çoğu zaman ve kaynak tasarrufu için hazır assetler kullanıyor. Ancak bazıları kendi modellerini üretip stüdyolara satıyor veya unity asset store gibi platformlarda pazarlıyor. Algoritma şeması çizmek, projenin temelini sağlam kurmak için çok önemli. Ben de oyun mekaniklerini ve sistemlerini planlarken mutlaka şema hazırlıyorum. Hatta motor öğrenmeye yeni başlayacaksanız, önce küçük projelerle algoritma mantığını kavramanızı tavsiye ederim. Mesela ilk projenizde hazır assetlerle başlayıp zamanla kendi modellerinizi ekleyebilirsiniz.

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yahya
son halinin fotosu var mı
Projede pek bir değişiklik yapmadım hocam, projeye ara verdim çünkü Blender eğitimi sürecindeyim, yaklaşık 2.5 ayım kaldı. Eğitimi tamamladıktan sonra oyuna yeni içerikler ve UI düzenlemesi yapacağım. Şu an için değişiklik yok ama büyük şeyler yolda :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,161
Üyeler
172,041
Son üye
rSago
Top Bottom