Yardım FURMARK DEĞERİM NASIL ?

evet hocam aynı jelatin söktüm. bende sorun yok derlerse yazın 85 dereceyi geçtiğinde başvuru yapacagım en kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin kart kaç dereceydi hocam coil whine var mı bilmiyorum işitme engelli olduğum için o da varsa yuh artık
14 günlük cayma süren geçmeden başvuru yapman çok daha iyi olur. Furmark testi atmıştım dün 74 idi. Coil whine için https://streamable.com/yrdhr3 bu kaydı almıştım birinden yardım isteyip karşılaştır istersen.

Son düzenleme:
hocam öyle bir durumda thh ye başvurmak nasıl olur aynı modele sahip birilerin 72 derecede kullanıyorken ben buz gibi bir odada 80 derece ve yüzde 68 fan olması rahatsız ediyor. yazın düşünemiyorum.
Şahsi fikrim servise giderse geri dönecek ve bir sorun yok diyecekler. Ayrıca 72 derecede kullanan kullanıcı undervolt yapmış da olabilir.
Ama illaki sorun varsa termal macunun tam yayılmaması olabilir, soğutucu bloğun vidalarının yeterince sıkı olmaması olabilir. Düşük bir ihtimal ama
fabrikadan çıkarken kullanılan silikon farkı da olabilir. Bu son söylediğim durum tamamen şans bu arada. Silicon Lottery olarak da geçer bu durum.

Konu sahibinin artık şunu anlaması gerekiyor , üründe ayıplı bir durum varsa iade veya değişim talep et . Servisten sorun yok raporu gelirse gidip THH'ye başvuracaksın . Konuyu gereksiz yere uzatıyor. VRAM ısısı bile düşük burada kartta sorun olduğunu göstermiyor gibi . Çayma hakkını kullanıp iade et çok kafaya takıyorsan eğer red ederlerse THH'ye başvuracaksın.

Şahsi fikrim servise giderse geri dönecek ve bir sorun yok diyecekler. Ayrıca 72 derecede kullanan kullanıcı undervolt yapmış da olabilir.
Ama illaki sorun varsa termal macunun tam yayılmaması olabilir, soğutucu bloğun vidalarının yeterince sıkı olmaması olabilir. Düşük bir ihtimal ama
fabrikadan çıkarken kullanılan silikon farkı da olabilir. Bu son söylediğim durum tamamen şans bu arada. Silicon Lottery olarak da geçer bu durum.
hocam yorumlarda henüz undervolt yapmadım diyorlardı ona ragmen 72 derece

14 günlük cayma süren geçmeden başvuru yapman çok daha iyi olur. Furmark testi atmıştım dün 74 idi. Coil whine için https://streamable.com/yrdhr3 bu kaydı almıştım birinden yardım isteyip karşılaştır istersen.
hocam daha 4 gün oldu direkt değişim istesem olur mu iade mi olur fiyatlar attı

Değişim istersen o zaman ki aldığın fiyata bugün ne varsa onu verirler gibi geliyor. Muadili kavramını ekran kartının modeli, gücü olarak bakmıyor maddiyatı olarak bakıyorlar ama sen zorla istersen :) Aynı modelden vardır umarım ellerinde.

Değişim hakkın var değişim iste 14 günlük cayma hakkını kullanarak ayıplı ürünün sıfır ve kapalı kutu misli ile değişimini isteğini söyle. Kayıt aç testlerini de ekle. İstanbul için 1 haftada sonuçlanır gönderme ile birlikte.

Değişim istersen o zaman ki aldığın fiyata bugün ne varsa onu verirler gibi geliyor. Muadili kavramını ekran kartının modeli, gücü olarak bakmıyor maddiyatı olarak bakıyorlar ama sen zorla istersen :) Aynı modelden vardır umarım ellerinde.
değişim isteyip olurda kabul ederlerse aynısı varsa alırım gibi iade olursa biraz para eklemem lazım

Değişim hakkın var değişim iste 14 günlük cayma hakkını kullanarak ayıplı ürünün sıfır ve kapalı kutu misli ile değişimini isteğini söyle. Kayıt aç testlerini de ekle. İstanbul için 1 haftada sonuçlanır gönderme ile birlikte.
teşekkür ederim hocam yardımın için

Kartta bir sorun yok boşuna değişim ya da iade etme kullan kartı.
hocam şimdi buz gibi bir odada 80 derece oluyor yan tamper açmama ragmen neden 7 8 derece ve yüzde 20 fan fazla çalışmasını kabul ediyim ki

değişim isteyip olurda kabul ederlerse aynısı varsa alırım gibi iade olursa biraz para eklemem lazım

teşekkür ederim hocam yardımın için
Rica ederim benzer bir durum yaşadım, ve senin yerinde olsam bende değişim isterdim, hiç kimse ayıplı bir ürün kabul etmek zorunda değil. Hakkını alamazsan aynı kartı sana geri gönderdiklerinde tüketici hakem heyetine başvur. Kartı da süreç sonuçlanıncaya kadar kullanmaya devam edersin kaybın olmaz.

Trio 5070 Ti var bendede, ortalama 68-70 derece aralığında 220-240 fps arası veriyor. Tabi Trionun PNG modellerine göre daha iyi soğutması normal ama arkadaşın sıcaklıklarıda bana bi tık fazla geldi.
Undervolt yap düşer bende düştü @igito biliyor
1768063484099.webp

sırf konu için kendi 5070 imi yeniden furmarka soktum sonuçlar bu şekilde.

gpu asus prime 5070 o.c.
kasanın yan camı takılı
ev sıcaklığı 22 derece

ss aldığım için anlık fps düştü normalde hemen öncesinde 205 civarı fps veriyordu

gayet güzelmi? kendim asus prime 5070 kullanıyorum 2k da 10dk furmark 60 70 arası takılıyor. bu arada %58 fan devrini okeylemek tamamen saçma çünkü her kartın fan rpm değeri ve yüzdeliği markanın modeline göre bile değişebiliyor.
sabah burada bahsetmiştim her kartın fan yüzde oranı değişiyor diye benim kartın %58 fan değerinde 1675 rpm oluyor

Alıntıyı görüntüle
sırf konu için kendi 5070 imi yeniden furmarka soktum sonuçlar bu şekilde.

gpu asus prime 5070 o.c.
kasanın yan camı takılı
ev sıcaklığı 22 derece

ss aldığım için anlık fps düştü normalde hemen öncesinde 205 civarı fps veriyordu

sabah burada bahsetmiştim her kartın fan yüzde oranı değişiyor diye benim kartın %58 fan değerinde 1675 rpm oluyor
evet hocam benim fan 2200 rpm ı geçiyor ve 80 derece tabii ki 66 derece olsun demiyorum da 72 olsun diğer pny kullanan arkadaşlar gibi

evet hocam benim fan 2200 rpm ı geçiyor ve 80 derece tabii ki 66 derece olsun demiyorum da 72 olsun diğer pny kullanan arkadaşlar gibi
ustelik ev sıcaklığı düşük 15 derece yoktur maksimum 20 olsun ona rağmen böyle

ustelik ev sıcaklığı düşük 15 derece yoktur maksimum 20 olsun ona rağmen böyle
senin kasan akvaryummu? kasa modelini aratınca hem akvaryum hem mesh kasalar çıkıyor

senin kasan akvaryummu? kasa modelini aratınca hem akvaryum hem mesh kasalar çıkıyor
akvaryum hocam ama yan tamperi cıkarıp test yaptım + buz gibi haada ona rağmen 78 dereceden düşmedi 80 81 görüyor ara ara

Geri